Dünyanın En Hafif Basketbol Ayakkabısı

Alışveriş Alışveriş Dünyanın En Hafif Basketbol Ayakkabısı

Tarihler: 21 Haziran 2011 Salı ~ 21 Temmuz 2011 Perşembe

Firma: Adidas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2011 ~ Tem 21, 2011

adidas, NBA’in 2011 en değerli oyuncusu seçilen Derrick Rose ve basketbolun diğer yıldız oyuncuları için tasarladığı, sadece 278 gram ağırlığı ile dünyanın en hafif basketbol ayakkabısı olan adizero CrazyLight’ı, basketbol tutkunlarının beğenisine sunuyor.

278 gr ağırlığıyla devrim yaratan adizero CrazyLight, en yakın rakibinden yüzde 15 daha hafif olması sayesinde oyuncuların sahadaki performansını artırmasına yardımcı olarak, basketbol ayakkabılarında standartları yeniden belirliyor.

Derrick Rose : “adizero CrazyLight şimdiye kadar giydiğim en hafif basketbol ayakkabısı”
Chicago Bulls’un yıldız oyuncusu Derrick Rose hafif ayakkabıların bir sporcuyu daha hızlı yaptığını ve hızın basketbol sahasında önemli olduğunu belirterek, sözlerine şöyle devam ediyor: “adizero CrazyLight şimdiye kadar giydiğim en hafif basketbol ayakkabısı ve şüphesiz sahada daha hızlı olmamı sağlayacak. ‘’

Daha hızlı olmak, daha iyi bir performans sergilemek ve daha yükseğe sıçramak isteyen basketbolcuların tercihi
Diğer basketbol ayakkabılarının hiçbirinin yeni adizero CrazyLight ile karşılaştırılamayacağını belirten adidas Global Basketbol Başkan Yardımcısı Lawrence Norman, adizero CrazyLight’ ın basketbolda devrim yaratacak bir ayakkabı olduğunu ifade ederek, “adizero CrazyLight son derece hafif bir tasarım. Bu ayakkabıyı, sahada daha hızlı olmak, daha yükseğe sıçramak ve daha iyi performans sergilemek isteyen oyuncular için geliştirdik. NBA’ den Avrupa basketboluna dünyanın tüm basketbolcuları, daha hızlı olmalarına yardımcı olacak yeni adizero CrazyLight’ı istiyor. adizero CrazyLight şimdiye kadar hiçbir basketbol ayakkabısının sağlamadığı hız ve performansı sağlıyor” diyor.

Yeni iskelet yapısı ile çok özel
adizero CrazyLight 1mm’den daha ince olan ve sentetik kumaş tabana kesintisiz bağlanan yeni SPRINTWEB iskelet yapısına sahip. Böylece ağırlık önemli ölçüde azalıyor ve ayağa daha fazla destek ve güç sağlanıyor. Ayakkabı tabanında kullanılan materyallerin ağ şeklindeki düzeni, her türlü harekette oyunculara optimum destek vermek için yatay ve dikey güç sağlıyor.

360 derece havalandırmalı konfor
Maksimum ağırlık azalması, enerji geri dönüşü ve hareket kontrolü sağlamak için SPRINTFRAME özelliğine sahip topuk koruyucu ve TORSION SYSTEM birbirine bağlanıyor. Seri hareketler esnasında oyuncuları desteklemek için her bağcık deliği yük taşıyor ve ilgili ağ şeridine bağlı bulunuyor. Üst kısım, ağırlığı azaltmak ve oyunculara yaklaşık 360 derece havalandırmalı konfor sağlamak amacıyla yarı şeffaf sentetikten meydana geliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT