Duygularınız Camda Hayat Bulsun

Alışveriş Alışveriş Duygularınız Camda Hayat Bulsun

Tarihler: 03 Şubat 2010 Çarşamba ~ 14 Şubat 2010 Pazar

Firma: Paşabahçe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 3, 2010 ~ Şub 14, 2010

14 Şubat Sevgililer Günü’ne yaklaştığımız şu günlerde eminiz ki herkesin aklında “ne hediye alsam” sorusu var. Aşkın ve tutkunun rengi kırmızılı, kalpli ürünler vitrinleri çoktan sardı. Türkiye’de hediye denilince ilk akla gelen markalardan Paşabahçe de hayata renk katan tasarımlarıyla Sevgililer Günü için çok özel hediye alternatifleri sunuyor.

Paşabahçe’nin yalın çizgileri, modern formları ve geometrik kompozisyonları bazen bir kadehte bazen bir kâsede ya da aksesuarda hayat buluyor. Yeni ürünler ekleyerek her geçen gün daha da zenginleştirdiği çeşitleri ile Paşabahçe ürünleri günlük hayatın her anına eşlik ediyor. Camda moda yaratan Paşabahçe tasarımlarının birbirinden zarif seçenekleri ile sevgilinizin kalbini fethedebilirsiniz.

Siz de, sadelik ve zarafeti camda buluşturan Paşabahçe ürünlerinden seçeceğiniz bir hediye ile sevdiğiniz kişinin evine, ofisine, hayatına renk katabilir, sevdiğiniz kişinin sizi daima hatırlamasını sağlayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT