Dyson da `Onu` Düşünüyor!

Alışveriş Alışveriş Dyson da `Onu` Düşünüyor!

Tarihler: 28 Ekim 2005 Cuma ~ 30 Ekim 2005 Pazar

Firma: Dyson

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 28, 2005 ~ Eki 30, 2005
Dyson da “Onu” Düşünüyor!

Biricik Bebeğiniz İçin Sigara Dumanını Bile Hapseden Dyson Teknolojisi Var!
Artık aranıza herşeyi ile size muhtaç minik bir yavrucak katıldı. O herşeyi ile sizden çok çok küçük, narin bir varlık... Günlük hayatta maruz kaldığınız evdeki toz gibi küçük partiküller sizi etkilemese de onun küçücük ciğerlerini ve savunmasız bağışıklık sistemini etkileyebilir...

Sigara dumanı kadar küçük partikülleri bile hapseden Dyson elektrikli süpürgelerinden dışarı çıkan hava, HEPA filtreler ve bakteri öldürücü perdelerden geçer. Bu şekilde hava içerisindeki bakteriler de öldürülür. Onikili siklon teknolojisi ile de makineye giren tozla hava birbirinden tamamen ayrıştırılır ve bebeğiniz için soluduğunuz havadan bile daha temiz bir hava ve sağlıklı bir ortam oluşumuna yardımcı olur.

Katlanabilir teleskop sistem sayesinde hem daha kolay taşınan, hem de daha az yer kaplayan Dyson’ın emiş azaltma tetiği ile, bebeğinizin odasındaki ince kilim ve perdelerin temizliği de kolaylıkla yapabilirsiniz.

Bu özellikleri sayesinde de yeni çocuk sahibi annelerin ilgisini çeken Dyson’ın şeffaf haznesi ise, makinenizin ne kadar iyi çalıştığını görmenizi sağlar, ne zaman boşaltmanız gerektiğini bilirsiniz ve kaybolan objlerinizi kolayca bulabilirsiniz.

SATIŞ NOKTALARI ve FİYATI
Dyson elektrikli süpürgeleri tüm seçkin beyaz eşya mağazalarının yanı sıra EnPlus, Teknosa, Carrefour ve Elektrolet mağazalarında satılmaktadır. Ayrıca web üzerindeki çeşitli alışveriş sitelerinden de (www.hepsiburada.com, www.estore.com, www.idefixe.com, www.sanalmagaza.com, www.deppo.com , www.bascuda.com ) Dyson marka elektrikli süpürge satın almak mümkün.
Dyson DC08T Alergy modeli peşin fiyatı 1.020 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT