Eczacıbaşı İlaç Pazarlama, Euphia ile Organik ve Doğal Bebek Bakımı pazarına giriyor

Alışveriş Alışveriş Eczacıbaşı İlaç Pazarlama, Euphia ile Organik ve Doğal Bebek Bakımı pazarına giriyor

Tarihler: 27 Nisan 2009 Pazartesi ~ 02 Mayıs 2009 Cumartesi

Firma: Euphia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 27, 2009 ~ May 2, 2009
Eczacıbaşı İlaç Pazarlama, Euphia ile Organik ve Doğal Bebek Bakımı pazarına giriyor
Yenilikçi çalışmaları ile sektörüne öncülük eden Eczacıbaşı İlaç Pazarlama, reçeteli ilaç alanındaki geniş deneyimini ve etik yaklaşımını organik bebek bakım ürünleri alanına da taşıdı. Organik segmentte öncülük hedefi ile Euphia Organik ve Doğal Bebek Bakım Ürünleri markası için satış ve pazarlama anlaşması imzaladı.

Artık Eczacıbaşı İlaç Pazarlama güvencesi ile Türkiye ve K.K.T.C.’de anne ve bebeklerin dünyasında yepyeni, doğal, sağlıklı ve organik bir bakım tarzı başlatacak olan Euphia, bebeklerine hissettikleri sevgiyi, değeri yaşatmak; onlara en iyisini sunmak isteyen annelerin bebekleri ile arasında organik bir bağ kuracak.

Belçika’daki l’Université Agronomique de Gembloux’de, yaklaşık 15 yıl süren uzun araştırmalar sonucunda, bebek ve çocukların hassas cildi için özel olarak geliştirilen Euphia Organik ve Doğal Bebek Bakım Ürünleri, Türkiye pazarında organik ve doğal sertifikalarının her ikisine sahip tek ürün olarak benzerlerinden ayrılıyor. Avrupa’nın en prestijli ve alınması en zor 2 sertifikası olan BDIH Naturkozmetik / Almanya ve COSME-BIO / Fransa sertifikaları ile Euphia, hem ürün içeriklerinin organik sertifikalı olduğunu hem de içeriğinde sentetik madde olmadığını kanıtlıyor, tüketiciye güven veriyor.

Bebek ve çocuklarda ileriye yönelik ciddi sağlık sorunları oluşturabilecek Sentetik Parfüm, SLS, Paraben, Silikon veya Renklendirici madde gibi zararlı – kimyasal maddeler kullanılmadan üretilen Euphia Organik ve Doğal Bebek Bakım ürünlerinde koruyucu madde olarak ise, anne sütünde de bulunan Laktoferin yer alıyor.

Özel olarak seçilmiş bitkisel yağlar, çiçek suları gibi temel içeriğe sahip doğal ve organik Euphia Bebek Bakım ürünleri, Türkiye’nin dışında Belçika, Fransa, İspanya, Hollanda, İsviçre, Danimarka ve İngiltere’deki anneler tarafından da bebeklerinin bakımında güvenle kullanılıyor.

Tüm dünyada olduğu gibi, Türkiye’de de tüketicilerin organik ürünlere artan ilgisini ve bebek bakımında güvenilir marka ihtiyacını karşılayacak olan Eczacıbaşı İlaç Pazarlama, Euphia’nın kış bakımı, özel bakım ve günlük bakıma yönelik 9 ayrı ürününü, 20 - 40 TL fiyat aralığı içinde, Türkiye genelinde tüm seçkin eczanelerde satışa sunuyor.

Euphia Organik Bebek Bakım Ürünleri:
Euphia Rahatlatıcı Masaj Yağı
Euphia Rahatlatıcı Banyo Yağı
Euphia Pişik Önleyici Krem
Euphia Bebek Balsamı
Euphia çiçek Özlü Temizleme Losyonu
Euphia Banyo Jeli
Euphia Ferahlatıcı Sprey
Euphia Köpük Şampuan
Euphia Nemlendirici Krem

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT