Efsane Leica M8, Geliştirilmiş Modeli M8.2 ile Aralık 2008`de, Türkiye`de...

Alışveriş Alışveriş Efsane Leica M8, Geliştirilmiş Modeli M8.2 ile Aralık 2008`de, Türkiye`de...

Tarihler: 01 Aralık 2008 Pazartesi ~ 03 Aralık 2008 Çarşamba

Firma: Leica

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2008 ~ Ara 3, 2008
EFSANE LEICA M8, GELİŞTİRİLMİŞ MODELİ M8.2 İLE ARALIK 2008’DE,TÜRKİYE ‘DE…
23 – 28 Eylül 2008 tarihleri arasında Almanya’nın Köln Şehrinde yapılan Photokina Fuarı’nda; LEICA, M8’in geliştirilmiş versiyonu, LEICA M8.2 profesyonel dijital telemetrik fotoğraf makinesini tanıtıldı.

LEICA M8’ in en üstün özellikleri olan sessizlik, sezgisellik ve dayanıklılık, M8.2 ‘de daha da geliştirildi.
LEICA M8.2,de ekranının çizilmesini önleyen ve doğadaki en sert oluşumdan meydana gelen safir kristal cam kullanıldı. Leica M8.2 bu kaplamayı kullanan ilk profesyonel dijital makinedir. Bu cam malzeme tüm mekanik ve aşındırıcı baskıya dayanıklıdır. Ayrıca M8.2; elle kavramayı kolaylaştıran ekstra dayanıklı “vulcanit” kaplı gövdeye de sahiptir.
M8.2’ ye enstantane sesini azaltıp, sarsıntıyı önlemek için max 1/4000 ile sınırlanan enstantane hızının yanı sıra, “sessiz” veya “standart” olmak üzere yeni enstane modları eklenerek M sistemin sessizlik özelliğine yeni bir boyut kazandırılmıştır.

Profesyonel olmayan fotoğrafçılarında M8.2 ‘yi çok rahat kullanabilmesi için eklenen ‘’ snap shot ‘’ modu ile çok başarılı sonuçlar yakalamak artık tüm fotoğrafseverler için mümkün.
Leica bu yeni modelinde; uzak mesafeleri daha net görüntülemek ve daha hassas kadrajlama yapabilmek için yeni parlak çizgili görüntü penceresi; pozlama kompensasyonu için kısa yol, otomatik ISO fonksiyonu, 2 saatte pilin %80 kapasitesini şarj eden hızlı ve kompakt şarj adaptörü gibi yeni özellikleri eklemenin yanı sıra; tasarımda daha da sadeleştirmeye giderek siyah kaplamasına uygun olarak, siyah flaş yuvası ve yine siyah renkteki Leica logosu kullanarak, fotoğraf dünyasının klasiği olduğunu bir kez daha vurgulamıştır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT