Emsan Frezya Gold, Şıklığı Sofranıza Taşıyor

Alışveriş Alışveriş Emsan Frezya Gold, Şıklığı Sofranıza Taşıyor

Tarihler: 07 Aralık 2010 Salı ~ 07 Ocak 2011 Cuma

Firma: Emsan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2010 ~ Oca 7, 2011

EMSAN FREYZA GOLD, ŞIKLIĞI SOFRANIZA TAŞIYOR

Sofraların mimarı Emsan’ın benzersiz ve şık sofralar için özel olarak tasarladığı Freyza Gold çatal- kaşık-bıçak seti ile sofralarınızda şıklık rüzgârı esecek.

Ürünleriyle mutfaklarınıza işlevselliği ve teknolojiyi getiren Emsan, sofralarınıza da şıklığı ve estetiği getiriyor. Özel ve şık tasarımlarıyla sofralara ışıltı kazandıran Emsan, sevdiklerini özel ve şık sofralarda ağırlamak isteyenler için oluşturduğu 91 parça Freyza Gold çatal-kaşık-bıçak setini kadınların beğenisine sunuyor. Altın Kaplama deseni ile sofralarınızda ışıldayacak bu set, Emsan ayrıcalığı ile tüm yetkili bayilerde satışa sunuluyor.

Emsan’ın Freyza serisini diğer setlerden farklı kılan bir özelliği var. Emsan tasarımcılarının özel olarak tasarladığı; daha rahat tutuş ve kolay kullanım olanağı sağlayan ‘dik bıçak’ tasarımı sayesinde yemek yemek tam bir keyfe dönüşüyor. Altın kaplamalı desenleri ile 91 parça’dan oluşan bu muhteşem set, estetik ve şık ahşap sandığı içerisinde keyifli sofralarınıza şıklığıyla ışıltı katacak.

Freyza 91 parça Ahşap Sandıklı Çatal-Kaşık-Bıçak Seti;
12 Adet Yemek Kaşığı, 1 Adet Kepçe, 12 Adet Yemek Çatalı, 1 Adet Kevgir 12 Adet Yemek Bıçağı, 1 Adet Servis Kaşığı, 12 Adet Tatlı Kaşığı, 1 Adet Servis Çatalı, 12 Adet Tatlı Çatalı, 1 Adet Şeker Maşası, 12 Adet Tatlı Bıçağı, 1 Adet Servis Spatula, 12 Adet Çay Kaşığı, 1 Adet Mobilya Sandık’ tan oluşmaktadır.

Freyza Gold 91 Parça Sandıklı Set: 425 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT