En Güzel Anne Köftesi ActiFry’da Pişer!

Alışveriş Alışveriş En Güzel Anne Köftesi ActiFry’da Pişer!

Tarihler: 15 Nisan 2011 Cuma ~ 08 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Tefal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 15, 2011 ~ May 8, 2011

En güzel anne köftelerini, lezzetli olduğu kadar sağlıklı ve kolayca hazırlamak için ActiFry ile tanışmanın tam zamanı. Tadına doyulmaz leziz köfteler hazırlayarak, sağlıklı yemekler pişirmek isteyen anneler için ActiFry, Anneler Günü hediye alternatifleri arasında fark yaratacak…

ActiFry ile leziz anne köftelerinin tadına varmak hem çok pratik hem de çok kolay. Lezzetli ve sağlıklı sofraların vazgeçilmezi ActiFry ile annenize unutulmaz ziyafetler hazırlayacağı pratik bir yardımcı hediye edin!

Anne köftesinin vazgeçilmez lezzetini ActiFry ile yaşamak için pişirme haznesine köfteleri koyarak, zamanlayıcıyı 20 dakikaya ayarlayın. ActiFry’ın yeni pişirme çözümlerine öncülük eden teknolojisi sayesinde köfteleriniz mükemmel bir şekilde pişecek, 20 dakikalık pişirme süresi sonunda ActiFry’ın tüm parçalarını bulaşık makineniz yıkarken siz evde leziz anne köftesi yemenin keyfini süreceksiniz.

Kızartmanın en sağlıklı halini annenizle tanıştırmak için sizi Tefal Mağazalarına ve Tefal satış noktalarına bekliyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT