En Güzel Fotoğrafı Annemle Çektirir, En Güzel Sözü Ben Yazarım

Alışveriş Alışveriş En Güzel Fotoğrafı Annemle Çektirir, En Güzel Sözü Ben Yazarım

Tarihler: 05 Mayıs 2010 Çarşamba ~ 09 Mayıs 2010 Pazar

Firma: Tepe Nautilus

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2010 ~ May 9, 2010

Tepe Nautilus’un “Anneler Günü” hediyesi hem anneleri hem çocuklarını sevindirecek, unutulmaz bir hatıra olarak duvarları süsleyecek.

9 Mayıs Anneler gününde Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi’ne gelenler, anneleri ile çektirdikleri fotoğraflar ve onlar için yazdıkları sevgi sözcükleri ile “Tepe Nautilus Anneler Günü Özel Sergisi”nde yer almaya hak kazanacaklar.

Anneler günü için Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi’nin düzenlediği fotoğraf etkinliği kapsamında anneler ve çocukları için hazırlanan özel alanda 9 Mayıs günü boyunca birlikte fotoğraf çektirecekler.

Fotoğrafın ardından çocuklar annelerine olan sevgilerini anlatan bir cümleyi de yazacaklar. Çektirdikleri fotoğrafın bir örneğine ANINDA sahip olan aileler 22 Mayıs’ta düzenlenecek “Anneler Günü Özel Sergisi”ni heyecanla beklemeye koyulacaklar.

Tepe Nautilus’ta Anneler Günü’nde çekilen fotoğraflar ve yazılan yazıların en iyileri seçilerek 22 – 31 Mayıs tarihleri arasında alışveriş merkezi içerisinde sergilenecek.

Hiçbir yaş sınırlamasının bulunmadığı etkinliğimize tüm anne ve çocuklarını bekliyor, tüm annelerin “Anneler Günü”nü kutluyoruz…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT