En Güzel Tatlı Sevgiliye

Alışveriş Alışveriş En Güzel Tatlı Sevgiliye

Tarihler: 01 Şubat 2005 Salı ~ 14 Şubat 2005 Pazartesi

Firma: Tatlıcı Tombak

Adres: Tatlıcı Tombak şubeleri Nişantaşı İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 1, 2005 ~ Şub 14, 2005
En güzel tatlı sevgiliye

Tatlıcı Tombak’ın “aşk”la üretilen tatlıları, 14 Şubat Sevgililer Günü’nün gözde armağanı.
Aşıkların birbirlerine sürpriz hediyeler verdiği Sevgililer Günü, bu yıl Tatlıcı Tombak’ın nefis tatlılarıyla birlikte anılıyor. Birbirlerine verdikleri değeri ve aşklarının yoğunluğunu ifade etmek için armağanlar veren, kırmızı güller hediye eden aşıklar, artık bu hediyelerin yanında Tatlıcı Tombak’ın nefis tatlılarından da armağan ediyorlar. Böylelikle Tatlıcı Tombak’ın “aşk”la üretilen tatlıları Sevgililer Günü’ne yeni bir heyecan getiriyor.

Geçtiğimiz yıl 14 Şubat’ta çok büyük ilgi gördüklerini ifade eden Tatlıcı Tombak Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Saban, sevgililere şu önerilerde bulundu: “Sevginizi ifade etmeniz hem size, hem de sevgilinize çok büyük mutluluk verecektir. Bundan kaçınmayın, utanmayın. Yalnızca 14 Şubat’ın gelmesini de beklemeyin ve duygularınızı her fırsatta belli edin. Sevgiyi ifade etmenin en güzel yollarından biri de, keyifli bir yemeğin ardından yenen ‘aşk’la hazırlanmış bir tatlıdır. Tatlıcı Tombak olarak geçtiğimiz yılın 14 Şubat’ında gördüğümüz ilgi, bunun en güzel kanıtı. Eski filmlerde de gördüğümüz gibi, muhallebiciler en saf, en temiz aşkların yaşandığı yerlerden biridir. Belki de bu yüzden geçen yıl Sevgililer Günü`nde büyük ilgi gördük. Bu sene de benzer bir ilgiyi beklediğimiz için tüm Tatlıcı Tombak şubelerindeki hazırlıklarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Tüm sevenlerin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutlarım.”

Tatlıcı Tombak’ın en çok ilgi gören tatlıları arasında fırın sütlaç, tavukgöğsü kazandibi, profiterol ve nefis tombak tatlısı bulunuyor. Özellikle tombak tatlısının Sevgililer Günü’nde büyük ilgi göreceğini düşündüklerini belirten Nedim Saban, ayda 12.000 adet sattıkları bu tatlıya en büyük ilgiyi bayanların gösterdiğinin de altını çiziyor. Nedim Saban aynı zamanda Tatlıcı Tombak olarak en yoğun ilgiyi, ziyaretçilerinin baş başa güzel anlar geçirebileceği ve yeni dekore edilmiş Nişantaşı şubesinin üst katında beklediklerini de vurguluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT