Enka Spor Kulübü`ne Yaz Geldi...

Alışveriş Alışveriş Enka Spor Kulübü`ne Yaz Geldi...

Tarihler: 27 Haziran 2005 Pazartesi ~ 30 Haziran 2005 Perşembe

Firma: Enka Spor Kulübü

Adres: Enka Spor Kulübü, Sadi Gülçelik Spor Tesisleri, İstinye İstinye İstanbul

Telefon: 0212 276 22 97-276 50 84

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2005 ~ Haz 30, 2005

Enka Spor Kulübü İstinye`de Sadi Gülçelik Spor Sitesinde eğitim, spor ve sanatın buluştuğu 120 dönüm yeşil alanda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Olimpik Atletizm pisti; 2 basketbol, 1 voleybol sahası içeren çok amaçlı spor salonu; olimpik açık yüzme havuzu (kış aylarında balonla kapanabilen), yarı olimpik kapalı yüzme havuzu; 6 açık (4’ü balonla kapanabilen) antrenman kortu, 2 açık maç kortu, 3 kapalı kort, 1 center kort olmak üzere 12 kort; cardio/gym, studio, masaj, dinlenme odası bölümleriyle fitness center; restaurant, bar,briç ve satranç salonundan oluşan Enka Lokali ile 7300 üyesine, sporculara, yaz ve kış spor okullarına hizmet vermektedir.Enka Kültür ve Sanat birimiyle de Enka Oditoryum ve Enka Açıkhava Tiyatrosu`nda yıl boyunca önemli etkinliklere ev sahipliği yapmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT