Epiderm`de Tüy Sorununa Kökten Çözüm

Alışveriş Alışveriş Epiderm`de Tüy Sorununa Kökten Çözüm

Tarihler: 30 Ocak 2006 Pazartesi ~ 31 Ocak 2006 Salı

Firma: Epiderm

Adres: Valikonağı Cad. No. 94 D.1 Nişantaşı İST. (Tümlab Laboratuarı Nişantaşı şubesi üstü) Nişantaşı İstanbul

Telefon: (0212) 219 88 81

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 30, 2006 ~ Oca 31, 2006
EPİDERM, Amerikan FDA onaylı CYNOSURE Apogee 5500 Elite sistemi ile kıl sorununa kesin ve sağlıklı çözüm fırsatı sunuyor.
EPİDERM’DE TÜY SORUNUNA KÖKTEN ÇÖZÜM

Hem kadınlar hem erkekler en önemli estetik sorunlarından biri olan aşırı tüylenme probleminden kurtulmak için asırlardır değişik yöntemler kullanılır. Ancak ağda, traş ve kimyasal dökücülerle istenilen sonuçların elde edilmediği bir gerçek. Bu yöntemlerin uygulanmasındaki güçlüklerin yanı sıra, ortaya çıkan birçok sorun nedeniyle doktorlar, lazer epilasyonu öneriyorlar.

1993 yılından beri sağlık sektörünün çeşitli alanlarında hizmet veren ve Kadıoğlu Sağlık Hizmetleri bünyesinde yer alan EPİDERM, en güvenilir ve etkin epilasyon sistemi olan ALEXANDRITE Lazer ile kıl sorununa kökten çözüm uyguluyor.

Nişantaşı, Valikonağı caddesi üzerinde Tümlab Laboratuarı üzerindeki giriş katında son derece hijyenik ve şık bir ortamda hizmet veren EPİDERM’de, Amerikan FDA onaylı CYNOSURE Apogee 5500 Elite sistemi kullanılarak insan sağlığına zararı olmayan en güvenilir ve etkili lazer epilasyon sistemi, tecrübeli Dermatolog uzmanları tarafından uygulanıyor.

Epilasyonda kullanılan Alexandrite lazer ışını, kıldaki koyu rengi sağlayan melanin pigmenti tarafından emilerek kıl kökünü yok ediyor. Lazer sistemindeki hava soğutma sistemi bu sırada cildi koruyor ve acı hissini tamamen ortadan kaldırıyor.

EPİDERM 2006 yılı kampanyasında, koltuk altı tüylerinin epilasyonu 110 YTL’den, 50 YTL’ye indi. Tüm bölgelerde de nakit ödemeye % 20 indirim kampanyası uygulayan EPİDERM hijyenik, konforlu ve şık ortamında hizmet veriyor.

Epiderm’de etkin dozda uygulama yapılıyor. Düşük dozlar uygulanarak seans sayısının arttırılması gibi ticari yaklaşımlarda bulunmadığından müşteri sayısını her geçen gün daha da arttırıyor.
Hanımlar ağırlıklı olarak koltukaltı, bacak, bıyık ve bikini bölgesi epilasyonunu tercih ederken, erkekler özellikle sırt bölgesine epilasyon uygulatmayı tercih ediyor.

Lazerle epilasyon uygulamasının diğer yöntemlere göre en önemli üstünlüğü, bir defa bir tüyden fazlasını ortadan kaldırabiliyor. Sırt, omuz, kol, bacak ve yüz gibi daha geniş alanların istenmeyen kıllardan hızla arındırılması mümkün kılıyor. Hepsinden önemlisi lazer epilasyon istenmeyen kılların ortadan kaldırılmasında güvenli, hızlı, etkili, yan etkisi olmayan ve acı vermeyen bir alternatif olarak sunuluyor.
Her yaşa ve herkese uygulanabilen lazer epilasyon, iğneli epilasyona göre de bir çok üstünlüğe sahip. İğneli epilasyonun daha yavaş ve ağrılı bir işlem olduğuna dikkat çeken EPİDERM lazer uzmanları şu bilgiyi veriyor: “İğneli epilasyonda her tüy folikülüne iğne en az bir defa batırılmaktadır ve tüy büyümesini yavaşlatmak için tüy folikülü elektrik şokuyla yakılmaktadır. Lazer epilasyon istenmeyen kıl alanını taramak için lazer ışınının altındaki alan tüm tüylerden arındırılmış olur. Ayrıca kişi hemen kozmetik ürünler ve su ile temas edebilir.”

NASIL YAPILIR?
Lazer epilasyon üç basamaklı yumuşak bir süreçten oluşuyor. İlk önce tedavi edilecek alan temizleniyor. Sonra bu bölgedeki uzun kıllar kısaltılıyor ve yaklaşık 2 santimlik mesafeden saniyede 2 atış yapılarak her atışta 1,5 santimlik daire şeklinde bir alan lazerle taranıyor. Lazer enerjisi deriden geçip tüy folikülündeki pigment tarafından emiliyor. Saniyeden daha kısa sürede tüm tedavi edilen tüy folikülleri etkisiz hale getiriliyor. Tedavi edilecek alanın genişliğine balı olarak tedavi birkaç dakikadan bir saate kadar sürebiliyor. Tedaviden sonra, en fazla bir birkaç gün içinde tüyler kendiliğinden dökülüyor. Ardından hemen normal aktivitelere dönülebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT