Ergonomik ve Şık: Tag Heuer

Alışveriş Alışveriş Ergonomik ve Şık: Tag Heuer

Tarihler: 17 Ağustos 2010 Salı ~ 15 Eylül 2010 Çarşamba

Firma: Tag Heuer

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 17, 2010 ~ Eyl 15, 2010

Teknoloji, lüks, zarafet ve sportif ruhu bir arada harmanlayan Tag Heuer, tatillerde her türlü sportif aktiviteler için ideal bir seçim olmaya devam ediyor.

Kalite, sağlamlık ve fonksiyonelliğin teknoloji ile birleştiği geniş ürün yelpazesine sahip TAG Heuer, eylül ayında tatilini farklı sportif aktiviteler ile geçirecek olanlara bol seçenekli modeller sunuyor

TAG Heuer 2010 koleksiyonunda yer alan modellerin en önemli özelliği Formula 1 araçlarının lastiklerinde kullanılan, ekstra esnek ve dayanıklı bir materyal olan Elastomer ile kaplanan beta titanyum saplar ve ergonomik entegre menteşeler ile kullanıcıya konforlu kullanım sayesinde yüze rahatça oturarak, hareket rahatlığı sağlıyor. TAG Heuer’in yüksek irtifalarda yapılan sporlar ( Trekking, Rafting, Paraşüt, Dağcılık vs. ) için üretilmiş olduğu High Mountain güneş camları da moda ile sporun bir arada iyi bir şekilde harmanlanmasını sağlıyor.

Eylül ayı tatiliniz için güneş gözlüğünüzü seçerken özel materyallerle hazırlanmış Tag Heuer modellerini denemenizde fayda var.

Modellerin satış fiyatı : 250-400 Euro arası değişmekte…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT