Eşşiz Bir Anneler Günü Hediyesi Almaya Ne Dersiniz?

Alışveriş Alışveriş Eşşiz Bir Anneler Günü Hediyesi Almaya Ne Dersiniz?

Tarihler: 30 Nisan 2012 Pazartesi ~ 13 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2012 ~ May 13, 2012

Annenize Eşşiz Bir Anneler Günü 2012 Hediyesi Almaya Ne Dersiniz?

Seramik İç Kaplamaya Sahip Samsung Soft Serisi Mikrodalga Fırınlar Hem Şık Hem Ergonomik

Yeni nesil mikrodalga fırınlar özellikle çalışan annelerin hayatını kolaylaştırırken, bu kullanışlı mutfak arkadaşları ile lezzetli mönüler hazırlamak hem hızlı hem eğlenceli oluyor.

Tasarımıyla her mutfağa ayrı bir stil katan Soft Mikrodalga Fırınlar ailelerin günlük yemek ihtiyacını karşılarken ızgara özelliğiyle de yiyeceklerinizin lezzetini kaybetmeden pişmesini sağlıyor. Üstelik, yalnızca Samsung mikrodalga fırınlarda bulunan üçlü ısıtma teknolojisi sayesinde de tüm yiyeceklerin eşit şekilde pişmesini ve ısınmasını sağlıyor. Hızlı buz çözme özelliği ile balık ve etleri çok daha kısa sürede çözen Soft Serisinin yeni mikrodalga fırını aynı zamanda gıdaların doğal tatlarını, dokularını ve taşıdıkları besinsel değerleri kaybetmeden sağlıklı bir şekilde çözülmesini de sağlıyor.

Led ekranı sayesinde pişirme süresini ve kalan zamanı otomatik gösteren Soft mikrodalga fırınlar; seramik iç kaplamasıyla da mükemmel pişirme performansı ile lezzetli ve sağlıklı beslenmeyi bir arada sunuyor. Ayrıca çizilmelere ve paslanmaya karşı geliştirilmiş yüksek dayanıklı seramik kaplama, fırını benzerlerine kıyasla 7 kat daha dayanıklı hale getiriyor. Antibakteriyel özelliği Almanya’daki Hohenstein Enstitüsü tarafından test edilip sertifikalandırılan GE731K mikrodalga fırın, bakterilere karşı %99.9 oranında koruma sağlayarak aileniz için kusursuz hijyen sunuyor, Üstelik seramik emayenin yumuşak dokusu sayesinde çizilme ve paslanma derdi olamaksızın kolayca temizleniyor ve uzun süreli hijyen sağlıyor.

Rahat kullanımı ve çocuk kilidi ile kullanıcıların güvenliğine de önem veren Samsung GE731K Soft mikrodalga fırınlar Samsung Satıcılarında 228 TL’den satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT