Ev Konsept kataloğu ile İstikbal ürünleri artık elinizin altında

Alışveriş Alışveriş Ev Konsept kataloğu ile İstikbal ürünleri artık elinizin altında

Tarihler: 29 Mayıs 2006 Pazartesi ~ 30 Mayıs 2006 Salı

Firma: İstikbal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2006 ~ May 30, 2006
Ev Konsept kataloğu ile İstikbal ürünleri artık elinizin altında
Ev konsept kavramını hazırladığı şık bir kataloğa taşıyan İstikbal Mobilya, geniş ürün yelpazesini tüm detayları ile zahmetsizce tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Tüketicilerinin değişen yaşam koşullarına ve beklentilerine paralel ürünler ve konseptler geliştiren İstikbal Mobilya, tüketicilerin hayatlarını kolaylaştıran uygulamaları ile sektördeki öncülüğünü koruyor. Yalnızca mobilya değil, ev dekorasyonuna yönelik her türlü ihtiyacı aynı çatı altında sunarak, tüketicilerin ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamayı amaçlayan İstikbal, “Ev Konsept Mağazacılığı” anlayışını yaygınlaştırıyor. Bu anlayış çerçevesinde yeni bir uygulamayı daha hayata geçiren İstikbal, binin üzerindeki ürün çeşidini tüm tasarım ve teknik ayrıntıları ile sektörün en geniş kapsamlı kataloğu olan Ev konsept kataloğunda bir araya getiriyor.

415 sayfadan oluşan İstikbal Ev Konsept Katalogu’nda yer alan 14 ayrı bölümde, oturma gruplarından ev tekstil ürünlerine, yemek odalarından aydınlatma ürünlerine, aksesuardan bahçe mobilyasına tüm İstikbal ürünleri ile ilgili ayrıntılı bilgi yer alıyor. İstikbal Ev Konsept kataloğu ile tüketiciler, İstikbal ürünleri ile ilgili her türlü bilgiye mağazanın dışında da istedikleri zaman ulaşabiliyor ve seçimini tüm detaylarını düşünerek yapabiliyor.

Zahmetsizce ihtiyaca en uygun ürünün seçilebilmesi için büyük bir kolaylık sunan İstikbal Ev Konsept kataloğu 5 ayda bir yenilenerek, mobilya ve ev teksili ürünlerindeki son trendleri de tüketecileri ile paylaşmayı amaçlıyor. İstikbal Ev Konsept kataloğuna Türkiye geneline dağılmış binin üzerindeki İstikbal bayinden ücretsizce ulaşılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT