Ev Sahibi Oldunuz Müjdesi Vodafone İle Cebinizde!

Alışveriş Alışveriş Ev Sahibi Oldunuz Müjdesi Vodafone İle Cebinizde!

Tarihler: 28 Mart 2011 Pazartesi ~ 28 Nisan 2011 Perşembe

Firma: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 28, 2011 ~ Nis 28, 2011

Vodafone, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) gerçekleştirdiği konut satışı, kura çekimleri ile belirlenen konut satış sonuçlarını, tüm ihale ve haberleri açıklandığı anda abonelerine ulaştıran yeni bir servisi hizmete sunuyor. Mobilöğren TOKİ Mobil Bilgi Servisi’ne üye olan Vodafone aboneleri tüm bu bilgilere SMS ile cepten ulaşıyor.

Dünyanın en büyük mobil iletişim şirketlerinden Vodafone, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) tüm yurtta satışa çıkan konutlarını, kura çekimi ile belirlenen konut satış sonuçlarını, TOKİ tarafından açılan tüm ihale ve haberleri açıklandığı anda Mobilöğren TOKİ Mobil Bilgi Servisi’ne üye olan kullanıcıları SMS ile bilgilendirecek.

Vodafone, çözüm ortağı olan Ester’in geliştirdiği “Mobilöğren TOKİ Mobil Bilgi Servisi” ile TOKİ projelerine ilgi duyan ve bu hizmetten yararlanmak isteyenlerin aşağıdaki komutları kullanması, ilgilendikleri konuda anında haberdar olmaları için yeterli olacak.

TOKİ ilanlarından haberdar olmak isteyen Vodafone aboneleri 3737’ye “TOKI boşluk SATIS boşluk IL PLAKA KODU veya IL ADI” yazarak gönderecekleri kısa mesajla servisten yararlanabilecek. Tek mesajla birden fazla il için bilgi almak için il plaka kodlarının aralarında birer boşluk bırakarak 3737’ye kısa mesaj göndermek yeterli oluyor. (Örnek; “TOKI SATIS 26 34 42”)

Kura sonuçları hakkında bilgi almak için de 3737’ye “TOKI boşluk KURA boşluk IL PLAKA KODU veya IL ADI” yazarak kısa mesaj göndermek gerekiyor (Örnek; “TOKI KURA 34”). İhalelere katılmak isteyen kurum ve kuruluşlar ise 3737’ye gönderecekleri “TOKI boşluk IHALE boşluk IL PLAKA KODU veya IL ADI” şeklindeki bir mesajla aboneliklerini başlatabiliyor (Örnek; “TOKI IHALE 34”).

Cep telefonunun yanı sıra web sayfalarından da kolayca kayıt yapılabilecek olan Mobilöğren TOKİ Mobil Bilgi Servisi’nde herhangi bir sabit abonelik ücreti olmayıp, bilgi almak istenilen konularda gönderilen her bir mesaj 0,50 TL olarak ücretlendiriliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT