Evgör Mobilya’dan Annelere Özel Kampanya

Alışveriş Alışveriş Evgör Mobilya’dan Annelere Özel Kampanya

Tarihler: 03 Mayıs 2012 Perşembe ~ 13 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Evgör

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2012 ~ May 13, 2012

Türkiye’nin kalite ödüllü mobilya markası Evgör, dünyanın en değerli varlıkları anneler ve geleceğin anne adayları için özel bir hediye kampanyası başlattı. Firma, Mayıs ayı boyunca geçerli olacak kampanyada, “Canım Annem” isimli paket içinde yer alan köşe takımı, oturma grubu, yemek ve yatak odası ile salon takımından herhangi birisini alan tüm anneler ve yeni ev kuracak olan anne adaylarına, Ev Sinema Sistemi, Netbook veya Tablet PC hediye ediyor. Kampanya’dan yararlanmak isteyenler, Evgör Mobilya’nın Beyoğlu, Üsküdar ve Çamlıca mağazalarının yanı sıra Türkiye’nin en büyük online mobilya sitesi www.evgor.com.tr adresinden alışverişlerini yapabiliyor.

Evini yenileyenlerin ve yeni ev kuranların adresi Evgör Mobilya, tüm anneler ve geleceğin anne adayları için Mayıs ayına özel bir hediye kampanyası düzenliyor. Anneler Günü’ne özel “Canım Annem” kampanyasında Betis Köşe Takımı, Gala Koltuk Takımı, Sorti Yatak Odası ve Yemek Odası Takımı veya Store Salon Takımı’ndan herhangi birini satın alan annelere, LG Ht-762pz 5.1 Ev Sinema Sistemi, Acer Aod 260 Netbook veya Amazon Kindle Frie Tablet PC hediye ediliyor. Üstelik Evgör Mobilya’nın “Şimdi Al, 3 Ay Sonra Öde” fırsatı sayesinde, kampanya dahilindeki mobilyalara, taksitlerine yazdan başlayarak sahip olmak da mümkün. Ülke geneline ücretsiz teslimat da yapan Evgör Mobilya, ürünleri istenildiği zaman teslim almaya olanak tanıyan “Emanet Sistemi” ile de annelere ve anne adaylarına büyük kolaylık sunuyor.

İstanbul’daki anneleri ve anne adaylarını Üsküdar, Çamlıca ve Beyoğlu’ndaki mağazalarına davet eden EVGÖR Mobilya, diğer illerdeki müşterilerini ise alışveriş için Türkiye’nin en büyük online mobilya mağazası www.evgor.com.tr adresine bekliyor.

2011 AB Kalite Ödülü, 2011 Tüketici Kalite Ödülü, EQA Kalite Ödülü, Altın Marka Ödülü ve TTDK “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” Ödüllerinin yanı sıra ISO 9001 ile ISO 10002 sertifikaları da bulunan Evgör Mobilya’nın, Anneler Günü’ne özel kampanyası ve diğer ürünleri hakkında detaylı bilgi için www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilir, Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT