Evlilik Hediyeniz Pronet’ten

Alışveriş Alışveriş Evlilik Hediyeniz Pronet’ten

Tarihler: 24 Nisan 2007 Salı ~ 26 Nisan 2007 Perşembe

Firma: Pronet

Telefon: 444 1 911

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2007 ~ Nis 26, 2007
Yeni evlenen çiftler, Pronet Alarm Hizmet Paketi’ni ilk 3 ay ücretsiz kullanıyorlar
Evlilik hediyeniz Pronet’ten

Güvenlik sektörünün lider firması Pronet, yeni evliler için harika bir kampanya düzenledi. 15 Nisan – 31 Ekim tarihleri arasında evlenen çiftler, Pronet Alarm Hizmet Paketi için ilk 3 ay abonelik ücreti ödemiyorlar. Sonrasında ise evlerini Pronet alarm sistemleriyle günde 1 dolardan başlayan fiyatlarla güvence altına almanın avantajından yararlanıyorlar. Güvenlik sistemiyle birlikte sunulan Pronet Alarm Merkezi hizmeti ile mekanlar 7 gün 24 saat takip ediliyor. Pronet Alarm Hizmet Paketi düğün hediyesi olarak da armağan edilebiliyor.

Pronet’ten yeni evlilere sürpriz var. 15 Nisan – 31 Ekim 2007 tarihleri arasında evlenen tüm çiftlere 3 aylık ücretsiz Pronet alarm sistemi aboneliği hediye ediliyor. Böylece çiçeği burnunda evliler, Pronet güvencesi altında olmanın rahatlığını yaşıyorlar. Üstelik 3 aylık ücretsiz dönemin sonunda, Pronet’in sunduğu alarm hizmet paketinden günde yalnızca 1 dolar’dan başlayan fiyatlarla yararlanmaya devam edilebiliyor. Güvenlik sektörünün lider firması Pronet, alarm sistemi paketiyle birlikte sunduğu 7 gün 24 saat alarm merkezi hizmeti sayesinde evlerde maksimum güvenlik sağlıyor. Alarm sistemine eklenebilecek ekstra donanım ile yangın, gaz kaçağı, su baskını gibi olumsuz durumlara karşı da önlem alınabiliyor. Ayrıca Pronet Alarm Hizmet Paketi düğün hediyesi olarak da armağan edilebiliyor. Yeni evlenen yakınlarının güvenliğine önem verenler Pronet’i tercih ediyor.

Pronet Alarm Hizmet Paketi içerisinde bulunan Pronet Alarm Merkezi hizmeti, telefon hatları üzerinden sinyal göndererek alarm sistemlerine yapılan tüm müdahaleleri 7 gün 24 saat takip ediyor. Böylece gereken durumlarda önceden kullanıcıyla birlikte belirlenen sıraya göre hem alarm sahibine, hem de güvenlik güçlerine haber veriyor. Pronet Alarm Hizmet Paketi içerisinde, Pronet Alarm Merkezi hizmetine ek olarak, ücretsiz danışmanlık ve keşif, yedek parça garantisi, ücretsiz servis ve bakım hizmeti, uygulamalı bilgilendirme ve eğitim, internet üzerinden on-line raporlama ve alarm sistem donanımı yer alıyor. Pronet alarm sistemleri hakkında bilgi almak için www.pronet.com.tr web adresini ziyaret edebilir veya 444 1 911 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT