Evlilik Listenizi Tabakcanak.com’da Oluşturun

Alışveriş Alışveriş Evlilik Listenizi Tabakcanak.com’da Oluşturun

Tarihler: 30 Haziran 2010 Çarşamba ~ 30 Temmuz 2010 Cuma

Firma: tabakcanak.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 30, 2010 ~ Tem 30, 2010

Evlilik telaşının en önemli aşaması kuşkusuz mutfak alışverişleri ve hediye listesinin oluşturulmasıdır. Artık bunlar için yorulmanıza ve fazla zaman harcamanıza gerek yok! Tabakcanak.com’da beğendiğiniz ürünlerden bir liste yaparak, tüm yakınlarınıza haber verebilirsiniz. Onlar da tabakcanak.com’la irtibata geçerek listenizden beğendikleri ürünleri sizin için satın alabilirler. Ya da hediye çeki satın alarak seçimi tamamen size bırakırlar. Kısacası artık evlilik alışverişi ve hediye seçimi tabakcanak.com ile çok kolay!

Evlilik listenizi hazırlamak ve seçimlerinizi yakınlarınızla paylaşmak için artık çok rahat bir seçeneğe sahipsiniz. Tabakcanak.com sayesinde bilgisayar başından kalkmadan ürünlerinizi seçebiliyor ve listenizi dostlarınızla paylaşabiliyorsunuz. Bu sayede hem zamandan hem de karışıklıktan kaynaklanan yanlış seçimlerden uzak kalmış oluyorsunuz.

Tabakcanak.com, Evlilik Listesi Yapan Çiftlere Sürpriz Hediyeler Veriyor!
Evlilik listenizi oluşturmak için ilk olarak tabakcanak.com’u ziyaret ederek ürünleri inceliyorsunuz. Beğendiğiniz ürünlerden bir liste yapıyorsunuz ya da tabakcanak.com’da mevcut olan evlilik listelerinden birini seçip yakınlarınızı haberdar ediyorsunuz. Tabakcanak.com ile irtibata geçen yakınlarınız ile evlilik listeniz mail ortamında paylaşılıyor. Yakınlarınız listenizden beğendikleri ürünü sizin için satın alıp özel not bölümüne evlilik listenizin numarasını yazıyorlar. Ya da hediye çeki satın alarak seçimi tamamen size bırakıyorlar. Arzu ettiğiniz takdirde, sizin için satın alınan ürünler, hediye paketleriyle beraber tabakcanak.com’un deposunda, istediğiniz tarihte teslim edilmek üzere saklanabiliyor. Ayrıca evlilik listesi yapan çiftlere, tabakcanak.com sürpriz hediyeler armağan ediyor. Üstelik tabakcanak.com, tüm Türkiye’ye hizmet veriyor ve ürünlerinizi kapınıza kadar teslim ediyor.

Evlilik listesi Seçeneğini En Çok Tercih Eden Şehirler İstanbul ve İzmir
Tabakcanak.com’un Pazarlama Müdürü ve Yönetici Ortağı Sinem Gönç, evlilik listesi uygulaması hakkında şu bilgileri veriyor: “Tabakcanak.com’da “evlilik listesi” uygulamasını başlattıktan sonra, satış verilerimizden yola çıkarak, iller ve tercihler bazında sonuçlara ulaştık. Evlilik listelerini, ağırlıklı olarak İstanbul ve İzmir’den çiftler tercih ediyor. Damatlar bu listelere pek müdahale etmiyorlar. Fakat mutfakta zaman geçirmeyi seven erkekler, genellikle BergHOFF markasının şık spagetti tencerelerini, ahşap peynir tabaklarını ya da mangal tadı veren döküm burger pan’leri tercih ediyorlar. Kadınlar ise genelde porselen takımlar, farklı tasarımlar, tencere setleri ve mutfak aksesuarlarından oluşan listeler oluşturuyorlar.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT