F`emine`den Yeni Yıla Özel Takılar

Alışveriş Alışveriş F`emine`den Yeni Yıla Özel Takılar

Tarihler: 26 Aralık 2005 Pazartesi ~ 31 Aralık 2005 Cumartesi

Firma: Femine

Adres: Femine, Şaşkınbakkal Şaşkınbakkal İstanbul

Telefon: 0 216 368 37 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 26, 2005 ~ Ara 31, 2005
F’EMINE’DEN YENİ YILA ÖZEL TAKILAR…

F’emine markası altında birbirinden özgün takılar tasarlayan Emine Saygan, tasarımlarında yarı değerli taşları, swarowski kristalleri, 925 ayar gümüş, saten ve kadifelerle birleştiriyor. Yılbaşı gecesi kıyafetinizi göz alıcı takılarla tamamlamak istiyorsanız ya da sevdiklerinize özel tasarlanmış bir hediye vermek istiyorsanız Femine’ye uğramalısınız.

SARAYLI ESTETİĞİ VE ZARAFETİ
Günümüz modern kadınının jeanle bile kullanabileceği, her mekana uygun tasarımlara imza atan Emine Saygan, klasik saraylı estetiği ve zarafetini de takılarına yansıtıyor. Kış koleksiyonunda özellikle siyaha ağırlık veren Emine Saygan, Onnyx’in çekiciliğini altının göz alıcı parlaklığıyla birleştirmiş. Saten, kadife, otriş ve tüllerini günün moda trendlerine göre kullanıldığı tasarımlardaki yan malzemeler ise romantizmi ve feminenliği vurguluyor.

FARKLI VE KONFORLU BİR ORTAMDA ALIŞVERİŞ
Doğal taş-renk ve enerji çalışmalarıyla da yakından ilgilenen Saygan, her burca özgü doğal taşları da tasarımlarında kullanıyor. Anadolu yakasında Şaşkınbakkal’da bulunan atölye showroom’unda astroloji ve uygun taş kullanımı hakkında bilgiler veren Emine Saygan, doğal taş ve gümüşü albenisiyle parlatan ve dikkat çeken Swarowski kristallerinden vazgeçemiyor. Alışılagelmiş takı ve aksesuar mağazalarından çok farklı bir şekilde Emine Saygan tarafından dekore edilen atölyede müşterilerine takılar hakkında bilgiler veren ve müşterilerinin kişiliğine, tarzına ve kıyafetine en uygun ürünleri seçmesi konusunda yönlendiren Saygan, atölyesine gelen müşterilerine adeta evine gelmiş konukları gibi davranıyor. Muhteşem tasarımlarla tanışmak, güzel takılarla kendinizi şımartmak ve yılbaşı gecesi ışıltınızla dikkat çekmek istiyorsanız bugünlerde Femine’ye uğramanızı tavsiye ederiz.

F’EMİNE
Tel: 0 216 368 37 55

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT