Fashion’s Night Out’da Eğlence ve Avantajın Adresi: Zen Diamond

Alışveriş Alışveriş Fashion’s Night Out’da Eğlence ve Avantajın Adresi: Zen Diamond

Tarihler: 15 Eylül 2011 Perşembe ~ 15 Eylül 2011 Perşembe

Firma: Zen Diamond

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 15, 2011 ~ Eyl 15, 2011

15 Eylül Perşembe akşamı ZEN Diamond vitrini mücevherlerin arasında poz vereceğiniz bir fotoğraf alanına dönüşüyor. Ayrıca gün boyunca yapacağınız alışverişlerde %30 indirim sunuluyor.

Türkiye`de pırlantanın lideri ZEN Diamond, 15 Eylül`de Bağdat Caddesi Erenköy mağazasının kapılarını gece yarısına dek sonuna kadar açacak. Mağaza vitrini caddenin pırlantalı fotoğraf noktası olarak hizmet verecek. Vitrin, mücevherlerin arasında poz vereceğiniz bir fotoğraf alanına dönüştürülecek. Bu alanda çekeceğiniz eğlenceli, şık fotoğraflarla keyifli bir gece sizi bekliyor. Zen Diamond ışık, müzik ve çeşitli ikramlarla mağaza önünü bir parti alanına dönüştürecek.

Ayrıca Zen Diamond, Fashion’s Night Out’da alışverişi avantaja çevirmek isteyenlere %30 indirim fırsatı sunacak. Gün boyunca yapacağınız alışverişlerde bu özel indirimden yararlanabilirsiniz. Mağazayı ziyaret edenler bu indirimin yanı sıra geceye özel bir hediye ile ayrılacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT