Favori’nin Kelepçeli Bilezikleri 2012’ye Damgasını Vuracak

Alışveriş Alışveriş Favori’nin Kelepçeli Bilezikleri 2012’ye Damgasını Vuracak

Tarihler: 21 Ekim 2011 Cuma ~ 21 Kasım 2011 Pazartesi

Firma: Favori

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 21, 2011 ~ Kas 21, 2011

Özgün tasarımlarıyla takı modasının öncülüğünü yapan Favori, birbirinden güzel kelepçeli bilezikleri seçkin tüketicisinin beğenisine sunuyor. Zarif ve şık tasarımıyla göz dolduran ve altının dantel gibi işlendiği kelepçeli bilezikler 2012 modasına damgasını vuracak gibi görünüyor.

Favori’nin Türkiye çapındaki 105 mağazasında görücüye çıkan kelepçeli bilezikler, hem şık hem de spor kıyafetlerle çok iyi bir kombinasyon oluşturuyor.

Burmadan bilekliğe, pırlantalıdan inciliye, otantikten klasiğe, zincirden kelepçeliye kadar pek çok çeşidi olan bilezikler yüzyıllardır kadınların şıklığını tamamlayan en önemli aksesuarlardan biri olmayı sürdürüyor. Şık, gösterişli ve kullanışlı oluşlarıyla her dönem tercih edilen kelepçeli bilezikler, büyük ve gösterişli takıların çok revaçta olacağı 2012 modasının da vazgeçilmezlerinden olacak gibi görünüyor. 14 ayar altın takı segmentinin lider markası Favori, 2012 sezonu için ürettiği birbirinden şık kelepçeli bilezik modellerini farklılık arayan tüketicisinin beğenisine sunuyor.

Hem abiye hem de günlük ve spor kıyafetlerle kullanılabilen kelepçeli bilezikler, bazı hanımlar tarafından yatırım aracı olarak da tercih ediliyor. Altın bir çivi ya da bir klipsle sabitlenen kelepçeli bilezikler, bileği tam olarak kavradığından kullanım kolaylığı da yaratıyor. Favori’nin hünerli tasarımcılarının özgün yorumlarıyla üretilen yeni modeller sahibinin şıklığına ayrı bir hava katıyor.

Favori mağazalarından satın alınan tüm takılar TSE güvencesiyle satılıyor, bakımları ve gerektiğinde tamirleri ücretsiz yapılıyor. .

Türkiye’nin dört bir yanındaki Favori mağazalarından ulaşılabilen bu seçkin ürünler uygun ödeme koşullarıyla da dikkat çekiyor. Koleksiyonları görmek için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz: www.favori.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT