Finansonline`den VOB Navigasyon Chart

Alışveriş Alışveriş Finansonline`den VOB Navigasyon Chart

Tarihler: 13 Ekim 2008 Pazartesi ~ 18 Ekim 2008 Cumartesi

Firma: Finansonline

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2008 ~ Eki 18, 2008

Türkiye`nin En Zengin İçerik Ve İşlem Platformu Finansonline, Yatırımcıları İçin Yepyeni Bir Hizmet Başlattı: VOB Navigasyon Chart

İMKB 30’a yatırım yapanlar anlık fırsatları değerlendirebilecekleri yatırım destek –uygulamasından faydalanabilecekler. Finansonline VOB Navigasyon Chart, Vadeli Opsiyon Borsası İMKB 30 kontratına yatırım yapan müşterilerinin, seans içinde oluşan anlık fırsatları değerlendirebilecekleri yatırım- destek uygulamasıdır. Vadeli İşlem Destek Modülü üzerinde VOB`da en yoğun işlem gören İMKB 30 endeks kontratlarından vadesi en yakın olanların fiyatları Navigasyon Chart`la izlenebilecek.

VOB’da günlük işlem yapan Finansonline yatırımcıları VOB Navigasyon Chart sayesinde, gerçek zamanlı grafik arayüzü üzerinden VOB kontrat fiyatlarını, kontrat vadesindeki teorik fiyatı ile beraber gerçek zamanlı olarak takip edebilecek. Böylece endeksteki ani değişikliklere karşı hızlı bir şekilde pozisyon açma veya kapama avantajını sağlamış olacaklar.
Yatırımcılar İMKB`de günlük seans boyunca gelişen fırsatları Finansonline grafiğinden yararlanarak çok daha iyi algılayıp, en isabetli alım-satım kararına vararak yatırım yapabilecekler.
Vadeli işlem piyasasında günlük işlem yapan deneyimli yatırımcılar; spot endeks`in teorik fiyatının, VOB`da işlem gören kontrat fiyatlarının değerinden yüksek çıkması durumunda ortaya çıkabilen arbitraj fırsatlarını grafik sayesinde gerçek zamanlı olarak tespit edip değerlendirebilme olanağına sahipler.

Finansonline`nın grafiğinde takip edilebilen bir başka değer ise İMKB 30 teorik fiyat bilgisi. Bilindiği gibi teorik fiyat, İMKB 30 endeksine ait spot değerinin, VOB kontratının vade tarihine göre faiz uygulanarak taşınmış değerini oluşturuyor.
Finansonline, Vob Navigasyon Chart gibi işlemleri kolaylaştıran yeni aracı “Süreli Emir” hizmetini de müşterilerine sunuyor.Finansonline müşterileri internet üzerinden hisse senedi işlemlerinde Süreli Emir vererek diledikleri tarih aralıkları içerisinde geçerli olacak emirleri verebiliyor. Verilen bu emir, müşteri iptal edene kadar geçerli oluyor.

Finansonline`ın yeni yatırım araçları hakkında daha fazla bilgi için 0212 336 72 20 no`lu telefondan Finansonline Help Desk`e ulaşılabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT