FLO’dan Baharda Spora Davet Eden Fiyatlar

Alışveriş Alışveriş FLO’dan Baharda Spora Davet Eden Fiyatlar

Tarihler: 18 Nisan 2012 Çarşamba ~ 18 Haziran 2012 Pazartesi

Firma: FLO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2012 ~ Haz 18, 2012

FLO, “Bahar geldi haydi spora” sloganı ile başlattığı yeni kampanyası ile herkesi mağazalarına davet ediyor. 1 Nisan tarihinde başlayan ve stoklarla sınırlı olan kampanya ile FLO mağazalarındaki yeşil etiketli spor ayakkabılar cazip fiyat avantajları ile sunuluyor.

Türkiye’nin 1 numaralı ayakkabı merkezi FLO, düzenlediği kampanyalarla tüketicilerine özel fırsatlar sunmaya baharda da devam ediyor. Sunduğu kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerle tüketicilerin bütçesini düşünen FLO “Bahar geldi haydi spora” sloganı ile başlattığı yeni kampanyası ile tüketicileri alışverişe davet ediyor.

1 Nisan 2012’de başlayan kampanya ile FLO mağazalarında Adidas, Converse, Kinetix, Nike, Puma, Torex marka yeşil etiketli tüm spor ayakkabılar büyük fiyat avantajları ile sunuluyor. FLO’nun kaliteli ürünlerinin uygun fiyatlarla buluştuğu kampanya Türkiye genelinde tüm FLO mağazalarında stoklarla sınırlı olarak devam edecek.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye FLO mağazalarından ve 0216 444 3 FLO (356) numaralı çağrı merkezinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT