FLO’nun Yeni Sezon Çocuk Ayakkabıları

Alışveriş Alışveriş FLO’nun Yeni Sezon Çocuk Ayakkabıları

Tarihler: 02 Nisan 2012 Pazartesi ~ 02 Haziran 2012 Cumartesi

Firma: FLO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 2, 2012 ~ Haz 2, 2012

FLO’nun yeni sezon çocuk ayakkabıları hayaller kadar renkli, kalpler kadar hassas...

Yaz trendlerini çocukların ayaklarına getiren FLO’nun 2012 ilkbahar-yaz çocuk koleksiyonunda birbirinden güzel ve keyifli modeller yer alırken rengarenk tasarımlar, çocukların adımlarına renk katacak. Çocuklar, süper kahramanların süslediği ayakkabılar ile sevdikleri karakterlerin peşinden gidecekler.

Türkiye’nin 1 numaralı ayakkabı merkezi FLO, yeni sezonda çocuk ayakkabı modasını canlandıracak tasarımlar sunuyor.

2012 ilkbahar-yaz koleksiyonu ile çocuklara modaya ayak uydurma imkanı sunan FLO’da çocuklar, konforla modanın iç içe girdiğine şahit olacaklar.

Renkli babetler yeni sezonda da çocuklar için baharın vazgeçilmezi olacak. Güneş iyice etkisini göstermeye başladığında kemerli pastel ve renkli sandaletler, dolgu topuk keten ucu açık ayakkabılar kız çocukların, cırtcırtlı ve fermuar detaylı güçlü ayakkabılar ise erkek çocukların tercihi olacak.

Bu sene çocuklar, FLO’nun rengarenk ayakkabıları ile adeta renge doyacaklar. Sarılar, morlar, toprak renkleri, narçiçeği ve tabii ki ışıklı ayakkabılar sezonun olmazsa olmazları...

Çocuklar bu sezon da FLO’nun özel tasarlanan ayakkabıları sayesinde hem sağlıklı ve rahat ayakkabı giyecekler hem de Ben 10, Spiderman, Caillou, Barbie ve Winx karakterleri ile eğlenecekler. Çocukların ayak gelişimine uyumlu ve rahat tasarımlarıyla dikkat çeken FLO’nun renkli modelleri, çocuklarınızla yapacağınız alışveriş keyfini eğlenceye dönüştürecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT