Fonex Islak Mendilleriyle Bebeklere Yumuşak Dokunuş !

Alışveriş Alışveriş Fonex Islak Mendilleriyle Bebeklere Yumuşak Dokunuş !

Tarihler: 01 Eylül 2008 Pazartesi ~ 08 Eylül 2008 Pazartesi

Firma: Fonex

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 1, 2008 ~ Eyl 8, 2008

Bebeklere Fonex ıslak mendil ile yumuşak dokunuş!

Kozmetiğin öncü markalarından Fonex’ten bebekler için yepyeni bir ürün. Fonex ıslak mendil geliştirilmiş formülü sayesinde bebeklerin hassas ciltlerine zarar vermeden özenle temizler. İçeriğindeki E vitamini sayesinde bebeğinizin cildini yumuşatır, nemlendirir ve besler. Kalın ve esnek dokusu ise sağlıklı ve dayanıklıdır. Alkol ve boya içermeyen Fonex, hoş kokusuyla bebeğiniz ve sizin için temizliği keyfe dönüştürür. pH 5.5 değeri ile cilde mükemmel uyum sağlar. Bebeğiniz ve tüm aileniz için dilediğiniz yerde ve sıklıkta güvenle kullanabilir.
Fonex, her zaman hassas olan bebeklere, tenlerine uyum sağlayacak yepyeni bir ıslak mendil geliştirdi. Fonex ıslak mendil, içeriğindeki vitaminlerle bebeğinizin her zaman yumuşacık ve sağlıklı bir tene sahip olmasını sağlar. Böylece esnek ve pamuksu dokusuyla yumuşacık dokunuşlarla bebeğinizin temizliğinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT