Fraizer Efsanesi Geri Döndü

Alışveriş Alışveriş Fraizer Efsanesi Geri Döndü

Tarihler: 17 Nisan 2006 Pazartesi ~ 20 Nisan 2006 Perşembe

Firma: Puma

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 17, 2006 ~ Nis 20, 2006
FRAIZER EFSANESİ GERİ DÖNDÜ…

Amerikalıların 70’li yıllara damgasını vuran ünlü basketbolcusu Walt Clyde Fraizer’ın giydiği The Clyde modeli, meraklıları ve fanatikleri için PUMA tarafından yeniden yorumlandı.

PUMA’nın geçmişindeki en sevilen ve beğenilen ayakkabısı olan Clyde, ilk tasarlandığı 1973’ten bu yana çağdaş “spor ayakkabı” kültürünün önemli bir parçası olmuştur. İlk basketbol ayakkabı markası Clyde, popüler PUMA süetinin, basketbol efsanesi Walt ‘Clyde’ Fraizer için uyarlanan şık bir versiyonuydu. Topu çalma şekli yüzünden “Bonnie ve Clyde” a ithafen Clyde lakabıyla anılan Fraizer, “all-star” kariyeri boyunca hem sahada hem saha dışında, bir stil ikonu olma konusunda öncü olmuştur.

PUMA tarafından tasarlanan "The Clyde’’, basketbol tutkunlarının tercihi olan en ünlü ve en dayanıklı basketbol ayakkabısı olarak günümüze kadar popülerliğini korumuştur. Modelin diğer bir özelliği ise koleksiyonerlerin en çok aradıkları ve koleksiyonlarına katmak istedikleri bir tasarım oluşudur.

"The Clyde" " Suede, Clyde, State " isimleri ile de bir çok kez anılan bu klasik, New York sokak modasının ilk kanvas olmayan basketbol ayakkabısı olma unvanına da sahiptir.

“PUMA’nın Arşivinden” adı altında paketlenmiş olan kutularda Clyde ürünlerinin yanında bir gerçeklik sertifikası, ayakkabı bakım kitapçığı, süet ayakkabı fırçası ve Walt Clyde Frazizer’in altın renkli bir zarfa yerleştirilmiş fotoğrafı bulunmaktadır.

Aynı zamanda koleksiyoncular her 25 çiftten birinin yanında imzalı bir fotoğrafa sahip olacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT