Galatasaray taraftarı sevgilinize çok özel bir hediye seçeneği…

Alışveriş Alışveriş Galatasaray taraftarı sevgilinize çok özel bir hediye seçeneği…

Tarihler: 23 Şubat 2009 Pazartesi ~ 28 Şubat 2009 Cumartesi

Firma: Galatasaray

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 23, 2009 ~ Şub 28, 2009
“İLK”lerin spor kulübü GALATASARAY’ın “1908 SERİSİ” Galatasaray taraftarı sevgilinize çok özel bir hediye seçeneği…
“1908’de Sarı-Kırmızı formanın ve ilk şampiyonluğun 100.yılı” anısına modacı Evrim Timur tarafından tasarlanan “1908 Serisi”; Galatasaray taraftarı sevgililer için özel bir sürpriz…

“1908-1909 sezonunda ilk defa Sarı-Kırmızılı formanın giyilmesi ve ilk şampiyonluğun 100.yılı” anısına Galatasaray Pazarlama A.Ş. Kreatif Danışmanı Evrim Timur tarafından tasarlanan “1908 Serisi” Özel Koleksiyon ürünler, Türkiye’de bir ilk olarak, sınırlı sayıda üretilen “limited edition” koleksiyoner grubu ve anı ürünlerinden oluşuyor. “Retro” tarzda orijinal hallerine sadık kalınarak koleksiyonerlere yönelik olarak tasarlanan koleksiyon grubu; ilk sarı-kırmızı forma, kaleci gömleği, triko balıkçı yaka kazak, hennly warm-up ‘postacı’ tipi Messenger çanta, bayan çantası, tool-bag, doktor çantası ve haftasonu çantası olmak üzere sadece 1908 adet üretildi.

Seri numaralı olarak özel bir ambalajda sertifikalı satışa sunulan koleksiyon için üretilen özel arma ise, 1908 -1909 sezonunda elde edilen ilk şampiyonluk şiltinin formundan yola çıkılarak takımı destekleyen Galatasaray taraftarları tarafından takılan “Galata Sarayı Efendileri” ismiyle tasarlandı.

“Anı ürünleri” grubu ise yine sınırlı sayıda 1908’şer adet üretilen uzun kollu T-shirt, şapka, atkı ve armalı anahtarlıktan oluşuyor.

Galatasaray “1908 Serisi”, Çadır, Suadiye, Metrocity, Florya, Nişantaşı, Ankamall ve Beyoğlu Galatasaray Store’larda özelliklerine göre değişen 20-680 YTL fiyat aralığında satışa sunuluyor.

Bu yıl Sevgililer Günü`nde Galatasaraylı sevgilinize "1908 Serisi"nden çok özel bir koleksiyon ürünü ile kendisini özel hissettirin...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT