Gardena-Dost’tan babalara keyifli hediye alternatifleri

Alışveriş Alışveriş Gardena-Dost’tan babalara keyifli hediye alternatifleri

Tarihler: 10 Haziran 2009 Çarşamba ~ 21 Haziran 2009 Pazar

Firma: Gardena-Dost

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 10, 2009 ~ Haz 21, 2009
Gardena-Dost’tan babalara keyifli hediye alternatifleriBabanıza hediye edebileceğiniz Weber Mangallarla ailece eğlencenin tadını çıkarabilir ya da ona Gardena Temizlik Sistemi alarak araba yıkama işini babanız için keyfe dönüştürebilirsiniz

Gardena-Dost Babalar Günü’nde babalarımızın yüzünü güldürecek, hayattan keyif almalarını sağlayacak hediye alternatifleri sunuyor. Amerikan Weber Mangallar size ailece keyfini sürebileceğiniz mangal partileri vaat ediyor. Weber Mangalların patentli özellikleri sayesinde mangal yakmak olağanüstü kolay. Babanıza hediye edeceğiniz gazlı ya da kömürlü bir Weber Mangalla harikalar yaratmasını sağlayabilirsiniz. Gardena-Dost tarafından ithal edilen 15-25 yıl arasında garantili Weber Mangalların akıllı özellikleri çok kolay ve pratik bir kullanım sağladığı için babanıza sadece nefis bir şekilde kızarmış yiyecekleri sizlere gururla sunmak kalır.

Gardena Temizlik Sistemi ise babanızın yine çok seveceği bir hediye alternatifi. İçinden su akabilen tutmağı ve yıkama fırçasından oluşan Gardena Temizlik Sistemi arabaları ile çok ilgili olan babalar için ideal bir seçenek. Hortuma bağlanarak kullanılan Gardena Temizlik Sistemi yüksek kalitedeki fırçasıyla araba yüzeylerini, camları çizmeden temizliyor. Gardena Temizlik Sisteminin fırçaları, 360 derece dönebilmeleri ve farklı özelliklere sahip olmaları sebebiyle başka kullanım alanlarında da son derece kullanışlı ürünler. Temizlik Sistemi yatlarda ve garajlarda kolaylıkla kullanılabilir.

Siz de babanıza bu yıl değişik ve keyifli bir hediye almak istiyorsanız mutlaka Gardena-Dost ürünlerinden birini seçmelisiniz. Gardena-Dost ürünleri bayilerinde ve tüm yapı marketlerde sizi bekliyor. Ayrıntılı bilgi için www.gardena-dost.com’u ziyaret edebilir ya da 0216 389 39 39 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT