Gardrobunuz Kaç Kanal ?

Alışveriş Alışveriş Gardrobunuz Kaç Kanal ?

Tarihler: 17 Eylül 2010 Cuma ~ 17 Ekim 2010 Pazar

Firma: Lazzoni Mobilya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2010 ~ Eki 17, 2010

GARDROBUNUZ KAÇ KANAL?

LAZZONI Mobilya, yeni gardrobu ile ilginç bir tasarıma daha imza atıyor. Bu tasarımda, gardrop kapağının üzerinde 116 ekran LED TV’nin yanı sıra entegre uydu alıcı ve DVD Player da bulunuyor.

Beğeni düzeyi ve beklentileri yüksek gruplara yönelik seçkin ürünleri, kalitesi ve hizmet üstünlüğü ile mobilya sektöründe ayrı bir yer edinen LAZZONI, tasarımları ile de farkını ortaya koyuyor. Düşle yaşa sloganı ile tüketicilere ulaşan LAZZONI, düşleri gerçeğe dönüştürüyor. Öyle ki, gardrop kapağına dev ekran bir LED TV yerleştirerek, hayal gücünü işlevselliğe ve konfora uyarlıyor.

Siyah inci gibi yatak odalarına asalet ve şıklık katan Marman isimli bu yeni gardrop, ahşap ve camın mükemmel birlikteliğini gözler önüne seriyor. 3,10 m. genişliğinde, 2,45 m. yüksekliğinde olan ve üç adet sürgülü siyah cam kapaktan oluşan gardrobun ortadaki kapağının üzerinde ise dev ekran LED TV bulunuyor. Son model full HD 116 ekran televizyonda, USB girişleri ile müzik dinlemek, fotoğraf görüntülemek de mümkün. Üstelik, yatak odasındaki bu keyif, televizyon, uydu alıcı ve müzik ile sınırlı değil, son model bir DVD Player da ürüne dahil. Her türlü detayın titizlikle düşünüldüğü Marman Gardrop, tüm aksamı hazır olarak uydu alıcısı, DVD’si ile birlikte teslim ediliyor ve kurulumu gerçekleştiriliyor.

Hepimizin bildiği gibi, günümüzde, yatak odaları sadece uyuma amaçlı kullanılan odalar olmaktan çıktı. Günlük yaşamın en önemli aktörü ve evlerimizin vazgeçilmezi olan televizyonlar, birçoğumuzun yatak odasındaki yerini aldı. Bir yandan yatağımızda uzanıp günün yorgunluğunu atarken, televizyon izlemek ya da yeni çıkan bir filmin tadını çıkarmak büyük keyif… Ama giderek alıştığımız bu yeni yaşam biçimi ve onun getirdiği ihtiyaçlar, bazı sorunları da beraberinde getiriyor. Gardrop, yatak, tuvalet masası, puf ve sandık, şifonyer, komodinler derken, zaten onlarca parça eşya koyduğumuz yatak odalarımızda, TV sehpasına yer ayırmak ya da televizyonumuzu monte ettirecek boş bir duvar bulmak bile sorun oluyor.

İşte, LAZZONI’nin yeni gardrobu Marman, bu soruna son derece şık bir çözüm getiriyor. Tüm elektronik bağlantıların profillerin içine zekice gizlendiği bu gardırop, yatak odalarını kablo kalabalığından ve TV sehpasından kurtarıyor. İşlevselliğin yanında, estetik unsurların da göz ardı edilmediği Marman’da, kapağın içine tam olarak oturtulan LED TV, adeta cam kapaklar ile bütünleşiyor. LAZZONI’nin bu şık tasarımı sayesinde; kullanıcılar, hem mekandan tasarruf ediyorlar, hem de konforun yeni olanakları ile tanışıyorlar. Marman Gardrop’un içinde bulunan çekmeceler, istenirse bağımsız şifonyer olarak da kullanılabiliyor. Asansörlü askı sisteminin yanı sıra, çamaşır çekmecesi ve özel askılı pantolonluk bölmesi de kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor. Yakında tüm LAZZONI mağazalarında satışa sunulacak olan Marman Gardrop, LAZZONI’nin tüm yatak odası parçaları ile de kolaylıkla kombine edilebiliyor.

LAZZONI, hitap ettiği kesimi çok iyi tanıdığı için, müşterilerinin istek ve ihtiyaçlarını da çok iyi biliyor. Bu sayede müşterilerinin yaşam alanları için hayal ettiklerini gerçeğe dönüştüren estetik tasarımlar üretiyor. LAZZONI felsefesinin temelini müşteri memnuniyeti ve kişiye özel esnek üretim anlayışı oluşturuyor. Kurulduğu günden bu yana, firma felsefesini kararlılıkla hayata geçiren LAZZONI, özgün ve kaliteli ürünleri ile seçkin müşterileri buluşturmayı başarıyor. “Düşle yaşa” sloganıyla yola çıkan LAZZONI, müşterilerine sadece kaliteli ürünler değil, yepyeni bir yaşam tarzı vaat ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT