gnçtrkcll Sinema Sezonu Başlıyor`

Alışveriş Alışveriş gnçtrkcll Sinema Sezonu Başlıyor`

Tarihler: 07 Ocak 2008 Pazartesi ~ 12 Ocak 2008 Cumartesi

Firma: Turkcell

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2008 ~ Oca 12, 2008
“gnçtrkcll Sinema Sezonu” başlıyor!
gnçtrkcll’liye 2. bilet yine bedava

gnçtrkcll üyelerinin en çok faydalandıkları kampanyalardan biri olan “gnçtrkcll Sinema Kampanyası” Aralık’ta yeniden başlıyor. Bir bilet alana bir bilet bedava kampanyası ve diğer sürprizler Haziran 2008’e dek sürecek.

Her pazartesi ve perşembe günleri bir bilet alan gnçtrkcll’liye bir bilet bedava teklifinin sunulduğu kampanyada, gnçtrkcll’liler aynı zamanda anlaşmalı sinemalarda “gnçtrkcll popcorn menüsü”nden % 50 indirimli faydalanacaklar.

İl sayısı ikiye katlandı
Daima üyelerinin yanında olan Türkiye’nin en büyük gençlik kulübü gnçtrkcll, bu yıl kampanyanın “kapsama alanı”nı da genişletti. Türkiye’deki tüm büyük sinema zincirlerinde geçerli olan kampanyada yer alan il sayısı ikiye katlandı ve 51 oldu. “gnçtrkcll Sinema Kampanyası” Türkiye genelinde 51 ilde, 165 sinema ve 800’ün üzerinde salonda geçerli olacak. Böylelikle çok daha fazla gnçtrkcll’li sinema keyfini yaşayacak. Kampanya sömestr, resmi ve dini bayram tatilleri haricinde tüm sinema sezonu boyunca, yani Haziran 2008’e dek geçerli olacak.

Sürprizlerle üyelerine unutulmaz sinema günleri yaşatacak gnçtrkcll, çeşitli ön gösterimler ve galalar düzenleyerek üyelerinin bir çok filmi herkesten önce seyretmesini de sağlayacak. Geçen yıllarda da düzenlenen ve gnçtrkcll üyelerinin birbirinden güzel hediyeler kazandığı “Sürpriz Koltuk” uygulamasında bu yıl hediye alternatifleri daha da çeşitlendirilerek gnçtrkcll’lileri hoş sürprizlerle şaşırtmaya devam edecek.

Kampanyadan geçerli kulüp şifresine sahip olan tüm gnçtrkcll’liler faydalanabilecek.
Ayrıca bu yıl gösterime giren filmlerin fragman, poster ve özet bilgilerine gnçtrkcll web sitesinden ulaşmak mümkün olacak. Filmlere oy verip en beğendikleri filmleri belirleyen gnçtrkcll üyeleri yapılacak çekilişlerle sürekli sürpriz hediyeler kazanacaklar.
www.turkcell.com.tr


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT