Godiva Bebek Koleksiyonu Mutluluğunuza Mutluluk Katacak

Alışveriş Alışveriş Godiva Bebek Koleksiyonu Mutluluğunuza Mutluluk Katacak

Tarihler: 19 Nisan 2012 Perşembe ~ 19 Haziran 2012 Salı

Firma: Godiva

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Nis 19, 2012 ~ Haz 19, 2012

Godiva, bebek koleksiyonu ile hayatın en tatlı anlarında yakınlarınızın yanında olmanızı sağlıyor.

Godiva, bebek bekleyen ya da yeni doğum yapan yakınlarının mutluluğuna leziz bir katkı yapmak isteyenler için özel bir koleksiyon hazırladı. Godiva tutkunları pembe ve mavi olarak hazırlanmış bebek koleksiyonuyla, hayatın en tatlı anlarında da sevdiklerine güzel bir armağan vermenin keyfini yaşayacaklar. Türkiye’de geliştirilen koleksiyon çok sevildiği için Avrupa’daki Godiva mağazalarında da satışa sunulacak.

Godiva’nın bebek koleksiyonu için özel olarak emzik ve sevimli ayı şekillerinde tasarlanan mavi ve pembe kutularını, el yapımı trüf ve pralin trüf çikolatalarıyla doldurabilir, çikolatanın keyfini sürdükten sonra tatlı bir anı olarak bu sevimli kutular ile bebeğinizin odasını süsleyebilirsiniz. Ayrıca bebek bekleyen anneler de, baby shower partileri için tasarlanan stantlarda sevdikleriyle bu özel koleksiyonu paylaşabilirler. El yapımı trüf ve pralinlerle bezeli, pembe ve mavi renklerdeki klasik royal box kutuları özel bir hediye seçmek isteyenler için ideal. Godiva tutkunları, birbirinden güzel deri kutular arasından da seçim yapabilirler.

Godiva Bebek Koleksiyonu, Godiva’nın Nişantaşı, Akmerkez, Suadiye, Harvey Nichols, Bebek ve İstinyepark mağazalarında çikolataseverleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

ürünüzü çok beğendim ben bunu almak istiyorum bana nasıl yardımcı olabilirsiniz
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT