Gottex’in nefes kesen 2009 modelleri Mendo’slarda

Alışveriş Alışveriş Gottex’in nefes kesen 2009 modelleri Mendo’slarda

Tarihler: 25 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 14 Haziran 2009 Pazar

Firma: Gottex

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2009 ~ Haz 14, 2009
Gottex’in nefes kesen 2009 modelleri Mendo’slarda
Son derece çarpıcı detaylarla süslenmiş Gottex mayo ve bikiniler ile bu yaz plajların tadını doyasıya çıkarın
Kadın vücudunu en iyi tanıyan mayo ve bikini markası Gottex, 2009 koleksiyonunu doğadan aldığı ilhamla geliştirdi. Kimi zaman uçsuz bucaksız çöllere gönderme yapan tasarımlar, kimi zaman Afrika’nın yemyeşil ormanlarına uzanıyor, kimi zaman da Akdeniz’in masmavi sularına… Dünyaca ünlü tasarımcı Gideon Oberson tarafından tasarlanan modeller, Gottex’in mükemmel işçilik ve yüksek kalite standartlarıyla beraber son derece göz alıcı bir koleksiyon oluşturuyor.
Gottexler diğer dünya markalarıyla birlikte Mendo’s mağazalarında satışa sunuluyor.

Gottex 2009 koleksiyonu dört başlık altında toplanıyor:
• African Twilight: Etnik ve vahşi doğadan esintiler taşıyan African Twilight kreasyonu, gizemli Afrika’nın otantik ve eşsiz kültürünü, dokusunu ve işlemelerini modern bir bakış açısıyla yorumluyor.
• Parisian Chic: Retro havasında tasarlanan Parisian Chic kreasyonu, renkleri ve formları adeta coşkuyla dans ettiriyor. Buğulu ve mistik kırmızı tonları 1930’ların Paris gece hayatına göndermeler yapıyor.
• Tropical Sunrise: Parlak renklerin serüvenine davet eden Tropical Sunrise kreasyonu, egzotik tropikal bitkilerden esinlenerek yepyeni ve heyecan verici renk kombinasyonları yaratıyor.
• Desert Secrets: Uçsuz bucaksız çöllerin gizeminde sonsuz mucizelere erişmek… Desert Secrets kreasyonu renklerin ve dokuların çarpıcı değişkenliklerini vurgulayarak, gizemli ve sürükleyici bir serüvene davet ediyor. Siyahın ve beyazın mükemmel uyumu, çöllerin bir hazineden çıkmışı andıran altın sarısı kum renkleri kreasyonun en çarpıcı renkleri.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT