Gözbebeğinize Sanosan`la Tatlı Rüyalar

Alışveriş Alışveriş Gözbebeğinize Sanosan`la Tatlı Rüyalar

Tarihler: 17 Mart 2008 Pazartesi ~ 21 Mart 2008 Cuma

Firma: Sanosan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 17, 2008 ~ Mar 21, 2008
GÖZBEBEĞİNİZE “SANOSAN”la TATLI RÜYALAR
“Sanosan Tatlı Rüyalar” serisiyle bebeğiniz mışıl mışıl uyuyacak, siz de rahat edeceksiniz…
Rahat bir uyku bebeğiniz için çok önemlidir. Özellikle gece uykusu; hem kendi sağlığı, hem de sizin rahatınız için gündüz uykusuna oranla daha fazla önem taşır.
Bebeğinizi beslediniz, alt temizliğini de yaptınız ama yumurcak bir türlü uyumuyor. Uykuya dalamadığı için de huzursuz… Böyle bir durumda yapmanız gereken, ona uygun ürünlerle desteklenmiş ılık bir banyo yaptırmak. Banyo sonrası keyifli bir masajın da bebeğinizin uyku süresini ve kalitesini arttıracağını unutmayın!

Alman patentli “Sanosan”ın ürettiği bakım ürünleri, işinizi önemli oranda kolaylaştırırken, bebeğinizin mutluluğuna da katkıda bulunacaktır. Hemen hatırlatalım; bebeğiniz için aldığınız Sanosan banyo setini siz de keyifle kullanabilirsiniz.
Sanosan Bebe Tatlı Rüyalar Banyosu; banyo suyuna katılan bir ürün. Gerçek lavanta yağı aroması ile bebeğiniz doğal bir ortamda rahatlayacaktır.
Sanosan Bebe Tatlı Rüyalar Losyonu; yine gerçek lavanta özleri kullanılarak hazırlanmış bir üründür. Losyon, yumuşak bir masaj sayesinde etkisini arttıracak ve lavanta yağının rahatlatan aroması ile bebeğinizin uykuya dalmasına yardımcı olur. Sanosan ürünlerini eczanelerden temin edebilirsiniz.
Satış Fiyatı:
Sanosan Bebe Tatlı Rüyalar Banyosu: 27.50 YTL
Sanosan Bebe Tatlı Rüyalar Losyonu: 29 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT