Gözleriniz Lacoste ile Hayat Bulsun

Alışveriş Alışveriş Gözleriniz Lacoste ile Hayat Bulsun

Tarihler: 01 Ağustos 2010 Pazar ~ 30 Eylül 2010 Perşembe

Firma: Lacoste

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 1, 2010 ~ Eyl 30, 2010

Lacoste 2010 güneş gözlükleri koleksiyonunda yer alan 12650 modeli göz alıyor. Dünya modasını gözlüklerine yansıtan Lacoste, 12650 modeli ile size farklı bir tasarım sunuyor.

Fransız tutkusunu güneş gözlüğü koleksiyonuna yansıtarak sıra dışı ve feminen modeller sunan Lacoste Eyewear, kadınların güneş gözlüğü tercihleri için ideal seçim olmaya devam ediyor.

Lacoste 12651 modeli lamine şeritleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Çerçeveler karışık renklerle olup sizlere rengarenk bir dünya sunuyor. Keros modeli kare şekilli olup saplarının dış kısmındaki metal Lacoste ile dikkatleri üzerine çekiyor. Modelin siyah, kahverengi, koyu kahve, pembe ve kırmızı renkleri mevcuttur.

Gözü tamamen saran çerçevesi ve sapların iç kısmındaki renkleri ile farklı bir hava estiren modeller yüzde etkin bir görüntü sağlıyor.

Lacoste LA 12650 modelinin perakende satış fiyatı 552 TL’dır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT