Gözlükte Taş ve Pırıltı Modası... Bu Yaz Gözlükler Işıl Işıl

Alışveriş Alışveriş Gözlükte Taş ve Pırıltı Modası... Bu Yaz Gözlükler Işıl Işıl

Tarihler: 27 Şubat 2006 Pazartesi ~ 05 Mart 2006 Pazar

Firma: Topten

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 27, 2006 ~ Mar 5, 2006
GÖZLÜKTE TAŞ VE PARILTI MODASI!.. BU YAZ GÖZLÜKLER IŞIL IŞIL..
PARLAK TAŞLAR VE IŞILTILI GÖRÜNÜMLER GÖZLÜK MODASINA DA YANSIDI.. VOGUE, BVLGARI, CHANEL, SALVATORE FERRAGAMO, MOSCHINO GİBİ ÖNEMLİ GÖZLÜK MARKALARININ KOLEKSİYONUNDA SWAROVSKİ TAŞLARI, PARILTI VE PARLAK AKSESUARLAR DİKKAT ÇEKİYOR.

Gözlük modası 2005’yazında farklı moda anlayışlarını bir araya getiriyor. Bir yanda büyük kemik gözlüklerin hakimiyeti sürerken bu yıl iddialı ve çekici taşlı, pırıltılı gözlükler ünlü markaların koleksiyonunda ağırlık kazanıyor.

VOGUE, BVLGARI, CHANEL, SALVATORE FERREGAMO, MOSCHINO gibi dünyaca ünlü markalar bu sezon gözlük koleksiyonlarında swarovski başta olmak üzere farklı parlak taşlarla tasarlanmış gözlüklere yer verdiler. Çerçeve kenarlarında ve gözlük saplarında yoğun olarak kullanılan taş işlemeler kadar gözlük camları üzerinde de parlak taşlar görülüyor.

Vogue, büyük kemik gözlüklerin çerçeve kenarlarında ve sap birleşimlerinde yoğun olarak parıltılı taşlar kullanmış. İnce çerçeveli büyük modellerde cam etrafını saran ışıltılı tasarımlar ise oldukça şık bir görünüm yaratıyor.

BVLGARI ve CHANEL koleksiyonlarında daha çok gözlük sapları parıldıyor. Swarovski taşları ile oluşturulan ilginç şekiller güneş gözlüğüne çekici detaylar katıyor. Büyük kemik gözlüklerde çerçeve kenarlarında da kullanılan parlak taşlar, metal aksesuarlarla zenginleştirilmiş.

Bu yıl en iddialı gözlükler Salvatore Ferragamo tarafından tasarlandı. Çerçevesiz çamların alt ve üst kısımlarında minik parlak taşlar kullanan Ferragamo, koyu renklerle kontrast birleşimler yakalamış. Frapan bir görünüm sunuyormuş gibi görünse de yüzünüze taktığınız Ferragamo gözlüğü çok sade ve klasik bir gözlük kadar asil bir hava yaratmayı da başarmış.

Gökkuşağı renklerinin dünya modasını sardığı bugünlere güneş gözlüğünüzü seçerken parlak taşlarla hareketlendirilmiş farklı bir tarzı denemenizde fayda var. Hem şık hem de çekici görünümler yaratan bu yeni tarz, yüzünüzde alışacağınız bir dikkat çekicilik oluşturuyor.
www.luxottica.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT