Greyder’de Yüzde 40’a Varan Kış İndirimi

Alışveriş Alışveriş Greyder’de Yüzde 40’a Varan Kış İndirimi

Tarihler: 02 Mart 2012 Cuma ~ 02 Nisan 2012 Pazartesi

Firma: Greyder

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 2, 2012 ~ Nis 2, 2012

GREYDER’DE % 40’A VARAN KIŞ İNDİRİMİ İLE YERE DAHA SAĞLAM BASACAKSINIZ

Doğa meraklılarının ve günlük hayatta rahatlık arayanların tercih ettiği, erkek- kadın ve çocuk ayakkabı seçenekleriyle, en iddialı Türk markası olan Greyder’de indirim avantajı başladı. Greyder ayakkabı ve botlar % 40’a varan indirimlerle kullanıcısıyla buluşuyor…

Tracking ve casual ayakkabı seçeneklerindeki sağlam yapısı, uzun süreli dayanıklılığı ve güven veren dinamizmiyle her koşula meydan okuyan Greyder, % 40’a varan kış indirimiyle ürünlere daha uygun fiyatlarla sahip olma şansı yaratıyor.

Her adımda rahatlık…

Greyder’le rahatlık her adımda hissediliyor… Geliştirilen özel teknolojisi sayesinde, ayakkabı tabanında yer alan ve zeminin hava ile dolmasını sağlayan kanallar ayaklarınızın bütün gün rahat ve ferah kalmasını sağlıyor. Ayrıca darbeye karşı koruyucu hava yastığı özelliği ise ayakkabıların kullanım ömrünü uzatıyor.

Greyder ayakkabılarda kullanılan hovercraft tekniği, amortisör hissi vererek zarif ve esnek bir yürüyüş imkanı sağlıyor. Hava dolaşımı özelliği, her adımda tabanda olan havanın sirkülasyonunu sağlayarak yürümenizi daha da kolaylaştırıyor.

El yapımı gerçek deri ile gelen şıklık…

Gerçek deri ve el yapımı ürünlerin doğallığı ile yoğun hava şartlarına rağmen kış boyunca hayat dolu bir dünyaya dahil olmak hiç de zor değil. Kadınların büyük beğenisini kazanan Greyder botlar şıklık ve dayanıklılığı bir arada sunuyor.

Her türlü hava koşulunda güvenle giyebileceğiniz, ayak hareketlerinizle uyumlu, su geçirmez Greyder bot ve ayakkabılardaki indirim fırsatlarını kaçırmayın…

Greyder Mağazaları
Greyder, İstanbul’da yer alan Cevahir AVM, Marmara Forum AVM, Akbatı AVM, İstanbul Forum AVM, Maltepe, Starcity AVM, Fatih, Kartal Outlet, Pendik, Viaport AVM, Pelikanmall AVM, Kale AVM, 212 AVM, Osmanbey, Bakırköy, Beyoğlu, Neomarin AVM, Optimum Outlet, Bolu Highway, Ankara 365 AVM, Ankara Forum AVM, Ankamall AVM, Antares AVM, Gordion AVM, Kızılay Shop, Kızılay AVM, Ankara Optimum AVM, İzmir Bornova Forum, İzmir Karşıyaka, Gebze Center AVM, Bursa Kent Meydanı AVM, Bursa Anatolium AVM, Adapazarı Shop, Hendek Park Shop Outlet Center, Trabzon, Antalya, Balıkesir, Eskişehir, Samsun, Erzurum AVM, Sivas, Çanakkale, Adana Optimum AVM, Çorum, mağazaları ile hizmet veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT