Güzel Anneme Basiscreme ile Yumuşacık Bir Cilt

Alışveriş Alışveriş Güzel Anneme Basiscreme ile Yumuşacık Bir Cilt

Tarihler: 28 Nisan 2011 Perşembe ~ 08 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Basiscreme

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 28, 2011 ~ May 8, 2011

Annenize Anneler Günü`nde klasik ve geçici bir hediye vermek yerine, onu faydalı ve sağlıklı bir hediyeyle sevindirin… Basiscreme ile ona güzelliği ve sağlığı hediye edin.

Ciltteki kurumaya ve yıpranmaya karşı kullanılan Basiscreme, doğal içeriği ve cilt tarafından kolaylıkla emilen yapısı ile her cilt çeşidi için hemen sonuç veriyor. Dermotologlar tarafından tavsiye edilen kremlerin başında gelen Basiscreme gün içerisinde gerektiği sıklıkla kullanıldığında kısa bir süre içerisinde cilde eski nemini ve sağlığını geri kazandırıyor.

El, yüz ve tüm vücut için kullanılabilen Basiscreme; tahriş olan veya kuruyan cilde yaptığı bakım ve koruması nedeniyle, annelerinizin ilk tercihi olacak. Annenizin bulaşık deterjanı, diğer temizlik maddeleri ve kimyasal maddelerle sık sık yıpranan cildi için vazgeçilmez bir ürün olan Basiscreme’i tüm eczanelerde bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT