Hanna Home`un Temsilcisi Olduğu Rasch, Benzersiz Duvar Kağıdı Koleksiyonları İle Evlere Doğanın Renklerini ve Dokusunu Taşıyor

Alışveriş Alışveriş Hanna Home`un Temsilcisi Olduğu Rasch, Benzersiz Duvar Kağıdı Koleksiyonları İle Evlere Doğanın Renklerini ve Dokusunu Taşıyor

Tarihler: 21 Haziran 2011 Salı ~ 21 Temmuz 2011 Perşembe

Firma: Rasch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2011 ~ Tem 21, 2011

Duvar kağıdında trendleri belirleyen Rasch markası birbirinden farklı üç kategoride hazırlanan koleksiyonları ile doğanın gizli kalmış dokusunu evlere taşırken mevsimin işlevsel özelliklerini dışarı yansıtan etkiler oluşturuyor.

Striking a perfect design balance between modern and classic, Diamonds & Pearls combines chic design with sophisticated textures and elegant color offerOut of Africa, Natural Instinct ve In the Woods koleksiyonları ile dekorasyon tutkunlarına birbirinden farklı seçenekler sunan Rasch markası şık tasarımları, şaşırtıcı dokuları, canlı ve zarif renkleri ile yaşam alanlarına estetik ve uyumu beraberinde getiriyor.

Safari kadar heyecanlandırıcı…
Afrika faunası kadar elegan ve egzotik tasarımları ile Out of Africa koleksiyonu, bölgenin heyecan verici vahşi doğal ortamından esinlenerek tasarlanan çizgileri ve zebra desenleri ile mekanlarda egzotik bir hava oluştururken dekorasyonda rahatlatıcı bir atmosfer ve ferahlık hissi yaratıyor. Koleksiyon, düşsel renkleri ve mistik tasarımları ile Afrika’nın güzelliğini, eşsiz bitki örtüsünü, ağaç ve samur desenlerini, çöl kumlarının esrarengiz izlerini evlere taşıyor.

Orman kadar huzur verici…
Sadelik ve doğallıktan vazgeçemeyenler için doğada bulunan açık yeşil, bej ve toprak renklerin hakim olduğu In the Woods koleksiyonu, sonsuzluk duygusu ile büyüleyici bir atmosferin hissedilebileceği mekanlar yaratıyor. Ağaç dokusuna ağırlık veren koleksiyon, farklı renklerde dal ve yaprak desenlerinin kullanımı ile zengin duvar kağıdı seçenekleri sunuyor.

Doğanın ruhu…
Mekanlara asalet duygusu katan, farklı renklerde tasarlanmış leopar desenli duvar kağıtları ve renk paletinden krem, fume, yeşil ve eflatun’un kullanıldığı iri yapraklı desenler ile tropik ormanların buğulu kokusu evinize geliyor. Beyaz, sarı, krem, kahve ve bordo renklerinin kullanıldığı koleksiyonda zeminleri oluşturan deri efektlerinin temsil ettiği doğa, sim kullanımlarıyla derinlik ve dozunda bir pırıltı kazanıyor. Bu şekilde oluşan yüzeyler güneşin ve doğanın ruhunu yeniden canladırıyor. Koleksiyonda ayrıca yer alan deri efekti verilmiş desenlerle bezeli duvar kağıtları yaşayan doğayı mekanlara taşıyor. Tutkusunu denizden alan Natural Instinct koleksiyonu, tasarımlarındaki derinlik duyusunu tetikleyen marin desenli duvar kağıtlarının yanısıra balık sürüsü temalı duvar kağıtları ile de renklerin dansını duvarlarda sürdürüyor.

İnsan sağlığına zararlı hiçbir katkı maddesi içermeden Avrupa standartlarına uygun üretilen RAL ve CE sertifikalarına sahip Rasch koleksiyonları temiz ve hijyenik olması, kolayca temizlenebilmesi, çatlama ve deformasyona uzun süre dayanıklı olmasından dolayı tercih ediliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT