Hayallerinizdeki Ev `KİM`de!

Alışveriş Alışveriş Hayallerinizdeki Ev `KİM`de!

Tarihler: 24 Aralık 2007 Pazartesi ~ 29 Aralık 2007 Cumartesi

Firma: Kim Marketleri

Telefon: 212 489 21 21

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 24, 2007 ~ Ara 29, 2007
Hayallerinizdeki Ev “KİM”de!
24 Kasım 2007-04 Ocak 2008 tarihleri arasında Kazançlı İstanbul Marketleri “KİM” mağazalarında muhteşem hediyeler kazanma şansı sizleri bekliyor. Kimcard sahibi olmanın avantajını “41 Kere Maşallah” isimli kampanya ile bir kez daha hissedeceksiniz.

Müşteri memnuniyetini esas alan KİM Marketleri, İstanbullulara 32 şubede hizmet vermeye devam ederken yeni kampanyası ile de iddialı. “Puanlar Birikiyor Hediyeye Dönüşüyor” sloganıyla ile alışverişi cazip hale getirmek için kaliteyi uygun fiyatla buluşturan KİM Marketleri tercih edenler, kaliteli hizmeti sağlıklı koşullarda, güvenilir ve çok hesaplı satın almanın ayrıcalığını yaşıyor.

Peki kampanya neler kazandıracak?
Kampanya süresince, haftanın üç günü (cuma, cumartesi ve Pazar) 41 üründe yüzde 41 indirim “kimcard” sahiplerini bekliyor. Ayrıca “kimcard” ile yapacağınız her 30 YTL’lik alışverişinizde; 1 kişiye Vadikent İnşaat’tan 125 m2 süper lüks daire, 10 kişiye 106 ekran LCD televizyon, 10 kişiye Vestel bulaşık makinası, 10 kişiye Vestel no-frost buzdolabı, 10 kişiye çamaşır makinesi kazanma şansına sahip olacaksınız.
Kim Marketleri Türkiye’de marketçilik sektöründe ilk beşe girmeyi hedefliyor. KİM, önümüzdeki dönemde de hızlı büyümesini devam ettirecek.
www.kimgrup.com.tr
Tel: 212 489 21 21

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT