Hayatı Kolaylaştıran “Zamansız Moda” Saltysardine’de!

Alışveriş Alışveriş Hayatı Kolaylaştıran “Zamansız Moda” Saltysardine’de!

Tarihler: 14 Eylül 2009 Pazartesi ~ 14 Ekim 2009 Çarşamba

Firma: Saltysardine

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 14, 2009 ~ Eki 14, 2009
Hayatı Kolaylaştıran “Zamansız Moda” Saltysardine’de!

“Saltysardine” Sonbahar-Kış 2009 Koleksiyonu, ihtiyaç duyduğunuz konforu sağlarken sağlığınızı koruyan akıllı kumaşları ile, metropol için “hayatı kolaylaştıran” ideal kıyafetler sunuyor…

Saltysardine, Türk modasını “sertifikalı” teknolojik ürünler ile buluşturuyor. Leke ve kir tutmayan, ıslanmaz, ter göstermez, nefes alan ve antibakteriyel olma özellikleri ile fark yaratan ürünler, trendy model ve kumaşları ile moda dünyasına yeni bir boyut katıyor…

Saltysardine Koleksiyonları’ndaki “sertifikalı ürünler”; teknolojisi ile hayatımızı kolaylaştırırken sağlığımızı da koruyor. Teknolojik özellikleri ile üretim sırasındaki prosedürleri özel testler ile belgelenen Saltysardine ürünleri, bağımsız laboratuarlarca verilen Ekoteks 100 sertifikaları ile kullanıcısına sunuluyor. Dolayısı ile cilt tarafından farkına varmadan maruz kaldığı sağlığa zararlı kimyasalları içermiyor.

Kanserojen madde formeldehit dahil olmak üzere hiçbir zararlı kimyasal içermeyen Saltysardine takım elbise, gömlek, sueter, triko, ve pantolonları, insan sağlığını koruma ve günlük hayatı kolaylaştırmak amacıyla uygulanan yeni bir sistem olan “Dry & Safe” teknolojisi ile üretiliyor. Kumaşın dış yüzeyinin hidrofobik- su itici- özelliği ile, su, yağ ve kir kumaş yüzeyinde kalmıyor. Gün içinde her ortamda üzerinizdeki kıyafet ilk günkü temizliğini koruyor. Kumaşın iç yüzeyi de yine Dry&Safe teknolojisinin diğer özelliği sayesinde su emici özellik kazandığından vücuttaki teri ve rutubeti anında emip vücut yüzeyinde herhangi bir nem bırakmadan buharlaşmasını sağlıyor. Bu özelliği ile Saltysardine ürünleri, nem transferi ile vücut metabolizmasına yardımcı olup, vücut sıcaklığının istenilen derecede kalabilmesi ile sağlıklı ortamın devam edebilmesini sağlıyor.

Elastikiyeti nedeniyle diğer kumaşlara nazaran daha uzun ömürlü olan ürünler, kumaşların “easy-care” özelliğiyle de kullanım sırasında kolay kırışmıyor, ütü de istemiyor. En çok kirlenen bölgeler olan gömlek yaka ve manşetleri ise, “aquaphob” ile kaplanarak yüzeyinde hiçbir şekilde su ve yağ tutmadığı için daha da zor kirleniyor ve nemli bir bezle silinerek de temizlenebiliyor.

Kumaşındaki elastan yapı sayesinde her türlü vücut yapısına uyan ve rahat hareket etme kabiliyeti sağlayan pantolonlar ise, bayanlarda 6, erkek pantolonlarında 5 renk seçeneği ve günümüz moda trendlerine uygun çizgisi ile hem klasik hem de spor ceketler ile kullanılabiliyor.

Yağmurluk, rüzgarlık ve pardesüler ise hem günlük hayat içinde, hem de spor ve hobilerde vazgeçilmez olmaya aday… Tamamen su geçirmez kumaştan yapılan ürünler, aynı zamanda rüzgar geçirmez bir yapıya sahiptir. Nefes alabilme özelliğinden dolayı da nem transferini sağlayarak terlemenizi de engeller.

Satış sadece web sitesinde, Bahçeşehir Showroom ve Hobi grubu ürünleriyle Edward’s mağazalarında…

Günümüz teknolojisini satış kanalı ile de takip ederek özgün tasarımı ile farklılaşan www.saltysardine.com web sitesinden üyelik sistemi ile ve kart sahibi olanlara tanınan özel indirimlerle satılan Saltysardine ürünleri, hızlı ve müşterisinin hayat biçimine önem veren tarzı olan satış ekibi yardımıyla sahibine ulaşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT