Hayatınıza Smoothie ile renk katın!

Alışveriş Alışveriş Hayatınıza Smoothie ile renk katın!

Tarihler: 01 Aralık 2008 Pazartesi ~ 04 Aralık 2008 Perşembe

Firma: Becker’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2008 ~ Ara 4, 2008
Hayatınıza Smoothie ile renk katın!
Doğal lezzet iksiri olan meyve sularından dört mevsimde de vazgeçemeyiz... Peki ya Becker’s’ın yüzde yüz saf meyvelerden yapılan ve vitamin açısından zengin olan içeceği Smoothie ile farklı bir lezzete ne dersiniz? Avrupa’nın liderlerinden Becker’s, gençler ve kendini genç hissedenler için Smoothie dünyasının kapısını açıyor.

Bu aralar kış koşuşturması içinde okula giderken kahvaltı yapamadınız. Ancak güne zinde başlamak için de bir içecek arıyorsunuz. Ara öğünleri atlıyorsunuz veya doyurucu bir içecek ile ara öğünlerinizi doldurmak istiyorsunuz. Ders çalışacaksınız ama keyifli bir arkadaşa ihtiyaç duyuyorsunuz. Spor yaptınız ve sonrasında çok fazla bir şey yemeden yaptığınız sporun keyfini çıkartmayı düşünüyorsunuz. Arkadaşlarınızı kış günlerinde evinize davet ettiniz ve parti başlamadan muhteşem içeceklerle eğlenceyi başlatmak istiyorsunuz. Kısacası günün her saatinde ve her koşulda tüketilebileceğiniz sağlıklı, lezzetli, kaliteli ve özel bir tada sahip Smoothie içecekleri ile hayatınıza renk katıyorsunuz.

Avrupa’nın lider markası Becker’s, Smoothie meyveli içecekleri ile ihtiyacınız olan serinliği size sunarken sağlığınıza da özen gösteriyor. Yüzde yüz saf meyve ve doğal kaynak suyuyla elde edilen Smoothie tamamen doğal bir içecektir. Alışagelmiş meyve sularından farklı olan Smoothie, benzersiz içeriği ile hem damak zevkinize uygun hem de sağlıklı beslenmenize yardımcı. Değişik tatlarıyla farklı damak zevklerine hitap eden Smoothie gençler ve kendini genç hissedenler için en iyi içecek alternatiflerinden biri olacak.

Şeker, katkı maddesi, süt ve süt ürünleri içermeyen üstelik C vitamini katkılı Smoothie ile dört mevsim doğal tatları tüketebilirsiniz. Smoothie yeni tatlar arayan herkes için çok keyifli!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT