Hayatınızı `Check` Edin... Bu Vaha Sizin İçin...

Alışveriş Alışveriş Hayatınızı `Check` Edin... Bu Vaha Sizin İçin...

Tarihler: 26 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 30 Mayıs 2008 Cuma

Firma: Checklife

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 26, 2008 ~ May 30, 2008
HAYATINIZI ‘CHECK’ EDİN... BU VAHA SİZİN İÇİN...
Şehrin kalabalığından uzak ama şehir içinde hatta orman içinde hayat bulan Checklife projesi birbirinden zevkli tasarlanmış 53 villası ile şehir yaşamını yeniden yorumluyor. 39 bin 195 m2 toplam arsa alanına sahip Checklife’da sadece 8 bin 750 m2 proje alanı mevcut. Geriye kalan yüzde 75’i oluşturan yeşil alan ise şehrin içinde yeniden nefes almanızı sağlıyor. Özel konutların ve yaşam tarzlarının yaratılmasında ün kazanan Mimar Dârâ Kırmızıtoprak’ın uygulama projelerini çizdiği 53 villa ve Wellness Center’dan oluşan Checklife bir ‘Yenidendoğuş’ projesi olarak tanımlanıyor. Mimar Kırmızıtoprak, Checklife projesinde, özellikle peyzaj düzenlemeleri ve wellness center üzerinde hissedilen Zen Kültürü’ne yoğunlaşılırken, tamamen doğal çevre ve bitki örtüsünün içinde insanın özenini, sükunetini, sabrını ve yaratıcılığının betimlendiğini belirtiyor.

Tasarım trendleri ve son teknolojinin biraraya geldiği Checklife projesi sadece 53 villadan oluşuyor. Butik olma özelliğine sahip bu projede 6 farklı tip villa bulunuyor. 05 Mayıs 2008 tarihinde satışa çıkacak olan Checklife’da dubleks ve tripleks villalar 304 ile 550 m2 arasında değişen ölçülere sahip.

İstanbul’un merkezine ve ana arterlerine en yakın villa projesi olan Checklife, Bağdat Caddesi ve Etiler’e 15 dakika, Kozyatağı’na 11 dakika, Ümraniye Carrefour, IKEA ve Meydan alışveriş merkezlerine ise 3’er dakika mesafede yer alıyor. Checklife’ın çevre projelerden bir diğer farkı ise villaların dört bir yanının yeşilliklerle kaplı olması.

48 milyon dolar yatırımla hayat bulan Checklife projesinde villalar 850 bin – 1,500 milyon USD arasında fiyatlara sahip.
Yaşam nasıl yeniden yorumlanır?
Checklife, dünya masajlarına özel odaları, tüm derinliğiyle suyun iyileştirici gücünü sunan havuzları, yüzyıllardır ruhların ve bedenlerin arındığı yer olan Türk Hamamı, dostlarla en leziz duyguları paylaşma noktası Gastro ve çocuklara özel oyun evi ile rakiplerinden ayrışıyor.

Göz alıcı çevre düzenlemesinin yanı sıra spa, buhar odası, sauna, türk hamamı, 2 adet masaj odası, restaurant, cafe, bar,güzellik merkezi, çocuk oyun odası, pet house, yarı olimpik havuz ve açık jakuziden oluşan ‘Wellness Center’ 1000 m2’ lik bir alana kuruldu. Açık sosyal tesisler arasında ise basketbol sahası, tenis kortu, golf sahası, yürüyüş ve koşu parkurları bulunuyor.

Çok özel bir yaşam alanı yaratılmaya çalışılan projede her detay ince ince düşünülerek tasarlandı. Wellness Center’ın mimari projesi dünya çapında başarılara imza atan Amerikalı mimari grup RNM Design tarafından çizildi, iç dekorasyonu ise Dârâ Kırmızıtoprak tarafından projelendirildi.

Detaylı bilgi için
www.checklife.com.tr ya da 0216 640 57 86 / 0216 640 57 85 no’lu telefonlardan numaralarından ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT