Hisar`da Tencere Takımı Alanlara Servis Seti Hediye

Alışveriş Alışveriş Hisar`da Tencere Takımı Alanlara Servis Seti Hediye

Tarihler: 14 Eylül 2010 Salı ~ 14 Ekim 2010 Perşembe

Firma: Hisar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 14, 2010 ~ Eki 14, 2010

HİSAR’DA TENCERE TAKIMI ALANLARA SERVİS SETİ HEDİYE

Mutfakların ve sofraların vazgeçilmez markası Hisar, yeni kampanyası ile tüketicilerin yüzünü güldürüyor. Hisar’da herhangi bir tencere takımı alana 7 parça Platin Servis Seti hediye ediliyor.

Mutfaktan sofraya uzanan hikayesinde Hisar, yeni bir kampanyaya imza atıyor. Hisar’da herhangi bir 9 parça tencere takımı alan herkes anında 7 parça Platin Servis Seti sahibi oluyor. Kalitesi ve dayanıklılığı ile yıllarca en lezzetli yemeklerinizi hazırladığınız Hisar tencere takımları, hediyesi olan şık servis setiyle sofra sanatını tamamlıyor.

İyi tasarım herkesin hakkıdır prensibinden yola çıkan Hisar, çelik ürün grubuna verdiği 100 yıllık garanti ile de dikkat çekiyor.

Sofra sanatının öncülerinden Hisar, başlattığı tencere kampanyası ile bir kez daha tüketicilerin yanında olduğunu gösteriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT