Hisardan Çeyiz Seti Alana “Davet Sofraları” Kitabı Hediye

Alışveriş Alışveriş Hisardan Çeyiz Seti Alana “Davet Sofraları” Kitabı Hediye

Tarihler: 18 Ekim 2010 Pazartesi ~ 18 Kasım 2010 Perşembe

Firma: Hisar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 18, 2010 ~ Kas 18, 2010

Modern çizgilerin hakim olduğu, kaliteli ve şık tasarımlarıyla Hisar çeyiz setleri, “Davet Sofraları” kitabı hediyesi ile birlikte mağazalardaki yerini alıyor. Hisar çeyiz setleri bu hediyesi ile birlikte en şık davet sofralarını kurmanızı sağlıyor.

Hisar’dan yeni evli çiftlerin misafirlerini ağırlarken hayatlarını kolaylaştıracak bir hediye. Çeyiz seti alan herkese hediye edilen “davet sofraları” kitabı ile göz kamaştıran davetler hazırlamak artık çok kolay. Kitapta en güzel davetlerin nasıl hazırlanacağından enfes tariflere kadar pek çok bilgi bulunuyor.

Mutfaktan sofraya kadar uzanan macerada gerekli her şeyin yer aldığı Hisar çeyiz setleri, tasarımı ve kalitesi ile dikkat çekiyor. Hisar çeyiz setlerinde yer alan birbirinden şık desenlere sahip porselen takımları, size hayallerinizdeki sofraları kurma şansını veriyor. Dayanıklı ve özel paslanmaz çelikten üretilen tencere setleri ömür boyu kullanım olanağı veriyor. Dünyanın en kaliteli porseleni olan ve ince yapısına rağmen dayanıklılığı ile dikkat çeken Bone China, Hisar’da çeyiz setleri için yeniden yorumlanıyor. Modern çizgilere ve birbirinden şık desenlere sahip Hisar Bone China Çeyiz Setleri ile kıskanılacak sofralar hazırlayacaksınız.

Kaliteyi şıklıkla buluşturan ve sofra kültürünü sanata çeviren çeyiz setlerine, hediyesi olan “davet sofraları” kitabı ile birlikte tüm Hisar mağaza ve satış noktalarından sahip olabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT