Hotiç’le Şansınız Bol Olsun!

Alışveriş Alışveriş Hotiç’le Şansınız Bol Olsun!

Tarihler: 26 Aralık 2005 Pazartesi ~ 31 Aralık 2005 Cumartesi

Firma: Hotiç Mağazaları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 26, 2005 ~ Ara 31, 2005
Hotiç’le şansınız bol olsun!

Dünyaca ünlü yıldızlar tarafından tercih edilen Yazbukey markasının yaratıcıları; Yaz ve Emel Kurhan kardeşler, bu yıl da Hotiç müşterilerine özel bir koleksiyon hazırladı. Yeni yıla özel hazırlanan bu koleksiyon şans üzerine kuruldu.

“Giymek istediğimiz ayakkabıları tasarladık.” diyen Emel Kurhan; bu koleksiyonu herkese şans getirmesi için, uğurlu olduğuna inandıkları zar ve iskambil kağıtlarından oluşturduklarını belirtti.

Kırmızı ve siyah kadife, pembe deri ayakkabıların yanında yine zar ve iskambil kağıtlarıyla süslenen çanta, cüzdan ve eldivenler size eşlik edecek.

Kürk ponpon ve kurdeleler ile zenginleşen bu koleksiyondan size en uygun olan Hotiç’i seçin ve yeni yıla bol şansla girin.

Bu kardeşlere dikkat!/Yazbukey markasının yaratıcıları Yaz ve Emel Kurhan kardeşler Paris’te yaşayan Emel ve Yaz Kurhan kardeşler ilk defa 1999 yılının sonunda keni isimleri altında koleksiyon hazırlamaya karar verdiler. 2000 yılının Mart ayında, Yazbukey ile bir tasarım markası olarak ilk koleksiyonlarını sundular. “Trendler umurumuzda değil” diyen Yazbukey, kurulduğu günden beri Björk, Madonna, Mick Jagger ve Kylie Minogue gibi ünlü isimlerle çalıştı. Sonsuz hayal güçlerini kullanarak koleksiyonlarını tasarlayan Kurhan kardeşler aynı zamanda 2 yıldır Hotiç’e özel tasarımlar yaparak moda dünyasında yükselmeye devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT