HP Eprint Teknolojisi ile Esnek Çalışma Saatleri Gerçek Oluyor

Alışveriş Alışveriş HP Eprint Teknolojisi ile Esnek Çalışma Saatleri Gerçek Oluyor

Tarihler: 23 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 23 Haziran 2011 Perşembe

Firma: HP

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2011 ~ Haz 23, 2011

HP`nin e-Print teknolojisini destekleyen en yeni yazıcı serisi, işletmelere ve özellikle çalışan ebeveynlere yardımcı oluyor. Mobil teknolojilerden en üst düzeyde yararlanarak esnek çalışma saatlerine destek veren e-Print teknolojisi, ebeveynlere, iş ve özel yaşamı arasındaki dengeyi kurmasında yardımcı oluyor.

Bu doğrultuda, kuruluşlar, doğru bulut tabanlı mobil teknolojiye ve baskı cihazlarına yatırım yaparak iş potansiyellerini geliştirirken; çalışanlarının iş hayatı dengesini iyileştirmeleri konusunda esnek bir çalışma ortamı sunabiliyor.

Mobil Teknolojiye Rağbet Her Geçen Gün Artıyor
Ovum’s Global Telecoms Analyzer`ın verilerine göre, 2010 yılında 5,3 milyara ulaşan mobil telefon bağlantılarının sayısı, 2014 yılında 7,2 milyarı bulacak. Bu sayı, her iki kişi için bir cihazdan fazlası anlamına geliyor.

Mobil teknolojiler, işletmeler tarafından her geçen gün daha çok benimsenirken; bu teknolojinin önündeki en önemli engellerden biri, belgeleri ve web içeriğini bir mobil cihazdan doğrudan baskı alabilme özelliğinin bulunmayışı olarak görülüyor.

Dolayısıyla, işletmeler, ağ üzerindeki bir yazıcıya bağlı bulunan bir bilgisayarı kullanmak zorunda kalıyor. HP`nin tahminlerine göre akıllı telefon kullanıcılarının %85`lik bir bölümü telefonlarını kullanarak yazıcıdan doğrudan baskı alabilmek istiyor.

HP e-Print Teknolojisi ile Çalışanlar Bağımsızlığını İlan Ediyor!
HP`nin e-Print teknolojisini destekleyen en yeni yazıcıları, HP ePrint, Google Cloud Print ve AirPrint gibi birden fazla bulut tabanlı platform üzerinden çalışarak, kullanıcılara birçok akıllı telefon, tablet ve dizüstü bilgisayardan doğrudan baskı alabilme olanağı sunuyor.

HP Baskı ve Görüntüleme Grubu Ülke Müdürü Arzu İlhan Babaoğlu’na göre, işletmeler, bulut bilişim sistemlerinin, iş potansiyelini ve iş verimliliğini nasıl artıracağının net bir şekilde farkına varmaya başladılar. Bu sistemin, çalışanlar için ek bir yararı daha bulunuyor. O da, özellikle çalışan ebeveynler, çalışma saatlerini ailelerine ayırdıkları zamana uydurabilme ve hareket halindeyken de üretken olabilme olanağı buluyorlar. Arzu İlhan Babaoğlu, konuya dair şöyle dedi: "HP, birden fazla platform üzerinden ve mobil cihazlardan çalışabilen bir dizi uygun maliyetli mobil baskı çözümü geliştirerek, esnek çalışmayı sonuna kadar destekliyor."

Babaoğlu, HP`nin sunduğuna benzer uzaktan ve esnek çalışma teknolojisi çözümlerinin uygulanmasının hem işletmeler, hem de çalışanların yanı sıra çalışan kadınlar ve anneler için yararlı olacağını düşünüyor.

HP Baskı ve Görüntüleme Grubu Ülke Müdürü Arzu İlhan Babaoğlu konu ile ilgili şunları söyledi: "Yenilikçi ve uygun maliyetli mobil teknolojilerin ortaya çıkması firmaların sahip oldukları seçenekler üzerine büyük bir etki yarattı. Büyük veya küçük tüm firmalar, personellerinin daha esnek bir şekilde çalışmaları için çaba harcıyorlar.

Bu durum da, işletmelere kazanç getiriyor. Maliyet ve verimlilik açısından tasarruf getiren esnek çalışma koşulları, aynı zamanda, çalışanların çalışma hayatı dengesini kurarken de fayda sağlıyor. Bunların yanı sıra, esnek çalışmanın bir işletmenin çevreye olan etkisi üzerinde sağlayabileceği olumlu etki değerlendirildiğinde, bu tür teknolojilerin getirebileceği avantajlar da kolayca görülebilir."

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT