İçim Smartt’tan bir yenilik daha…

Alışveriş Alışveriş İçim Smartt’tan bir yenilik daha…

Tarihler: 10 Mart 2008 Pazartesi ~ 11 Mart 2008 Salı

Firma: İçim Smartt

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 10, 2008 ~ Mar 11, 2008
İçim Smartt’tan bir yenilik daha…
Ülker`in yeni süt ve süt ürünleri markası İçim Smartt, okul öncesi çocukların zihinsel ve bedensel gelişimine destek olmaya devam ediyor.

Smartt’ın, annelere bilimsel verilere ulaşma imkanı, çocuklara ise eğlence sunan yepyeni sitesi www.icimsmartt.com.tr açıldı.
Türkiye`de taze süt, doğal meyve, doğal meyve şekeri, Omega 3-DHA, kalsiyum, 10 vitamin ve prebiyotikleri bir arada sunan ilk ve tek marka olan İçim Smartt, çocuk beslenmesinde annelerin en büyük yardımcısı olmaya kararlı… Çocukların yeni eğlencesi, annelerin ise bilimsel kaynağı olmaya aday Smartt’ın yeni web sitesi www.icimsmartt.com.tr hizmete girdi.

Zihinsel gelişim için kritik dönem olarak bilinen 6 yaşa kadar olan süreçte, çocukların ihtiyaç duyduğu besinlerin doğal ürünlerle, zihinsel ve fiziksel aktivitelerle desteklenmesi büyük önem taşır. İçim Smartt, sütün tüm faydalarının yanı sıra içerdiği Omega-3 DHA, vitamin, mineral ve prebiyotikler sayesinde özellikle okul öncesi çağdaki çocukların zihinsel ve bedensel gelişimini destekleyen Türkiye`deki ilk ve tek ürün grubu…

Taze süt, doğal meyve ve doğal meyve şekeri (fruktoz) ile üretilen İçim Smartt gibi web sitesi de annelerin ihtiyaçları ve uzmanların görüşleri doğrultusunda hazırlandı. İçim Smartt web sitesinde, çocuklara özel bölümde de renkli bir eğlence dünyası sunuyor.

İçim Smartt hakkında:
İçim Smartt ürünleri beynin normal gelişimi ile göz ve sinir sisteminin gelişimine yardımcı olan ve bir tür Omega-3 yağ çeşidi olan DHA içeriyor. Büyüme çağındaki çocukların sağlıklı kemik ve diş gelişimi için çok önemli olan kalsiyum ve kalsiyumun emilimini artıran D Vitamini ile birlikte ürünlerimizin içeriğinde bulunan A, B3, B5, B6, Biotin, Folik asit, B12, E ve C vitaminleri çocukların bedensel gelişimi için ihtiyaçları olan besin öğelerini almalarına destek oluyor. İçim Smartt içerdiği prebiyotikler ile bağışıklık sistemini de destekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT