İdeal Bir “Roze”, Yeni Bir Lezzet

Alışveriş Alışveriş İdeal Bir “Roze”, Yeni Bir Lezzet

Tarihler: 25 Mayıs 2010 Salı ~ 25 Haziran 2010 Cuma

Firma: Vinkara

Adres: Real, Metro, Carrefour, Carrefour Express ve İstinye Park - Mania Gurme İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2010 ~ Haz 25, 2010
Vinkara’dan İdeal Bir “Roze”, Yeni Bir Lezzet

Şarap dünyasının, genç ve yeni markası Vinkara, Quattro serisindeki kırmızı ve beyaz şarap lezzetlerine, bahar keyfini müjdeleyen sıra dışı bir Roze’yi de ekledi. Kalecik Karası ve Hamburg Misketi üzümlerinden üretilen bu ideal roze, kırmızı meyve aromaları ve tropikal meyve, gül, misket limonu kokuları ile eğlenceli, serinletici ve çok farklı bir tat sunuyor.

Vinkara’nın ideal sofra şarapları olarak öne çıkan Quattro Kırmızı ve Beyaz serisi, yeni şarabı Quattro Roze ile meyveli ve zengin aromatik özelliklere sahip yepyeni bir lezzet sunuyor.

Aradığınız sadece bir akşam yemeğine veya bir akşamüstü molasına keyif katacak keyifli bir yudumsa, Quattro Roze, yumuşak içimi, yuvarlak, dengeli yapısı ile tam size göre.

2009 ürünü olan Quattro Roze, Kalecik Karası ve Hamburg Misketi’nin sıra dışı bir karışımı. Canlı pembe, çilek, kiraz gibi kırmızı meyve aromalarıyla, greyfurt, mango, kivi ve Hamburg misketinden gelen gül, misket limonu kokularını içeren Quattro Roze; ağızda hafif kabarcıklı, lezzetli, dolgun, eğlenceli, serinletici ve çok farklı bir tat bırakıyor.

Quattro Roze aperatif olarak keyifle içilebildiği gibi, yemeklerden sonra meyve ve tatlılarla da kusursuz bir uyum sağlıyor.

Beyaz, kremalı, meyveli pastalarla beraber damakta bıraktığı tatsa unutulmaz bir keyfe dönüşüyor. Spagetti, hindi ve tavuk yemekleri için de oldukça ideal bir seçim.

Püf Noktası: Roze Şarap Nasıl İçilir?
Roze şarabı lezzetini 8 – 10C’de servis edildiğinde verir.
Vinkara Quattro Roze şarabına ve diğer Vinkara lezzetlerine, Türkiye genelinde Real, Metro, Carrefour, Carrefour Express ve İstinye Park - Mania Gurme olmak üzere 100’e yakın satış noktasından ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT