İDOL`den denge şaheseri bir şarap: KONSENSUS

Alışveriş Alışveriş İDOL`den denge şaheseri bir şarap: KONSENSUS

Tarihler: 02 Haziran 2008 Pazartesi ~ 06 Haziran 2008 Cuma

Firma: İDOL

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 2, 2008 ~ Haz 6, 2008
"Dengeli Şarap" sloganıyla şarapseverlerle buluşan Türk şarabının yeni markası İDOL, kusursuz dengeyi yansıtan sınırlı sayıda ürettiği yeni şarabı, KONSENSUS`u beğeninize sunuyor.
İDOL`den "denge şaheseri" bir şarap: KONSENSUS

KONSENSUS, benzersiz tadını, iki yıl boyunca özenle dinlendirildiği üç ayrı meşe fıçıdan alıyor. Fransız, Amerikan ve Orta Avrupa meşelerinden yapılan fıçılarda dinlendirilen ve her bir fıçının gizemli lezzetini tadına katan KONSENSUS, şarap severlerin unutamayacakları özel bir lezzet olacak.

KONSENSUS için İDOL`ün sözleşmeli bağlarının 2005 yılı hasadının en iyi üzümleri özel olarak ayrıldı. İzmir`in Urla ile Çeşme bölgelerinde yetiştirilen Fransız kökenli Merlot, Cabernet Sauvignon ve Şiraz üzümleri özenle işlendi. Fransız ve İtalyan danışmanların uzmanlığıyla, mükemmel dengeyi yakalamak için uygun oranlarda harmanlandı. Yine en dengeli tadı elde etmek için sırasıyla Fransız, Amerikan ve Orta Avrupa meşelerinden yapılan farklı fıçılarda 2 sene dinlendirilerek şişeleme öncesi tekrar harmanlandı. Burunda zengin, damakta gövdeli, meyvemsi ve baharatsı lezzetlerin ideal bir denge kurduğu KONSENSUS, 2 yıllık fıçı olgunlaşmasının ardından özel baskılı şişelerine konuldu.

Toplam 1872 şişe üretilen KONSENSUS, servis edilmeden yarım saat önce karafa aktarılmalı ve geniş hazneli kadehlerde 18º C sıcaklıkta tadılmalıdır. KONSENSUS, baharatlı et yemekleri, tane biber, porçini mantarı ya da dömiglas soslu bonfileler ve olgun peynirlerle ideal uyum sağlıyor. Uygun mahzen koşullarında 5 yıla kadar da yıllandırılabiliyor.

Tadım Notları:
Görünüm: Derin yakut renkli. Siyahî röfleler de gözleniyor.
Koku: İlkten fıçılardan gelen karamel çağrışımlı tonlara, giderek kiraz, karadut ve böğürtlen gibi kırmızı meyvelerin kokuları eşlik ediyor. Havalandıkça tarçın ve karanfil gibi tatlı baharat tonları da beliriyor.
Tad: Ağızda dolgun, gövdeli ve yoğun. Tanenler tam olgunlaşmış, kadifemsi bir yumuşaklığa kavuşmuş. Damakta da meyvemsi ve baharlı, akıcı ve rahat içimli. Kalıcılığı uzun. Tam bir denge şaheseri...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT