İdol’den, şarapseverlerin yüzünü güldürecek bir kampanya: Twinpack!

Alışveriş Alışveriş İdol’den, şarapseverlerin yüzünü güldürecek bir kampanya: Twinpack!

Tarihler: 14 Nisan 2008 Pazartesi ~ 17 Nisan 2008 Perşembe

Firma: İdol

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2008 ~ Nis 17, 2008
İdol Şarapları’nın “Derece Hediyeli 2’li Kutu” kampanyası, indirimli satış fiyatıyla reyonlarda!
İdol’den, şarapseverlerin yüzünü güldürecek bir kampanya: Twinpack!

Türkiye’deki şarap kültürüne yeni bir soluk getiren İdol Şarapları, baharı derece hediyeli ve özel fiyat indirimli “2’li Kutu” kampanyası ile karşılıyor. Şarabınızın ideal servis sıcaklığında olup olmadığını gösteren özel bir “derece” armağan eden İdol, yüzde 25’e varan fiyat indirimiyle de şarapseverlerin ilgisini çekeceğe benziyor.

Ege Bağları’nda yetişen üzümlerin eşsiz tadını şarapseverlerin beğenisine sunan İdol’ün “Derece Hediyeli Twinpack” kampanyasında üç farklı kutu seçeneği bulunuyor. “İdol Beyaz 75 cl / İdol Kırmızı 75 cl” paketi 24.95 YTL fiyatıyla satışa sunulurken, “İdol Ege Bağları Merlot 75cl / İdol Ege Bağları Şiraz 75cl” ve “İdol Ege Bağları Boğazkere-Öküzgözü 75cl / İdol Ege Bağları Cabernet Sauvignon 75cl” paketleri 34.95 YTL fiyatıyla reyonlardaki yerini aldı.

İdol’ün hediyesi: Şarap derecesi
İdol Twinpack kampanyasında, şarabınızı ideal servis sıcaklığında servis edebilmeniz için şarap derecesi hediye ediliyor. Derecenin şişe üzerine sarılması suretiyle derece üzerinde bulunan rakamlarda şişe ısısına göre renk değişimi gerçekleşiyor ve şarabın ısısı tespit ediliyor. İdol’ün armağanı olan şarap derecesi, lezzetli yemeklerin ve hoş sohbetlerin yanında damak tadınıza uygun dengeli bir şarap içmenizi sağlayacak ve keyifleri artıracak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT